logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Журналісти та маркетологи на ІForum

Загальна інформація

За сприяння Київського національного торговельно-економічного університету, технічної підтримки кафедри маркетингу, інформаційної та організаційної участі кафедри журналістики та реклами викладачі та здобувачі вищої освіти взяли участь у конференції ІForum 2021.

18 червня 2021 року відбулась 10 ювілейна найчисленніша офлайн-конференція в Україні, яка щороку об’єднує ключових інтернет діячів.

На запрошення оргкомітету представники кафедри маркетингу Тетяна Романченко, Вікторія Кармазінова, Тетяна Суслова, Тетяна Янковець та журналістики та реклами Оксана Голік, керівник ТРОС Діана Файвішенко разом із здобувачами вищої освіти приєднались до масштабної події IForum 2021 на Олімпійському стадіоні у тематичних напрямах Main Stage | Реклама та просування | Інтернет технології | Майбутнє | Стартапи | Digital Fan.

Цього року головною особливістю конференції стали виступи незвичайних й харизматичних спікерів, IT-підприємців країни на одній сцені, презентація кейсів адоптації бізнесу до нової реальності, приклади трансформації старих форматів цілих індустрій у нові стандарти розвитку людства, осмислення філософії підприємництва та пояснення рішень практичних задач.

Конференція надала можливість дізнатись про технології з автоматизації держави, прогресивні рекламні інновації, побачити презентації успішних кейсів стартапів на внутрішньому і закордонному ринках, дізнатися про нові ринки для IT-компаній, відчути світові тренди розвитку інтернету і мобільних технологій, дізнатися про IoT, VR/AR та внесок в розвиток бізнесу.

Піднімались питання моралі, захисту даних, наступу технологій на свободи громадян, найнесподіваніші кейси з індустрії у форматі шоу і розмови з глядачами, аналіз іміджевої реклами, PR та інфлюенсерів; новітні рекламні технології та інструменти автоматизації маркетингу.

Здобувачі вищої освіти змогли відчути атмосферу масштабної офлайн події, взяти участь у реєстрації учасників, відеозйомках, монтажуванні окремих напрямів події, створенні презентаційного матеріалу для онлайн простору, зустрітися зі спікерами, перейняти їх досвід та почути нову корисну інформацію; організувати комунікаційній простір і збудувати конструктивний діалог.

Особлива подяка найкращим представникам студентства, здобувачам вищої освіти у статусі Organize | Help team ІForum 2021 ТРОС КНТЕУ: Андрію Федотову, Ілоні Антонюк, Софії Вяткіній, Єлизаветі Гришиній, Тамарі Смалій, Станіславу Фесюн, Каріні Шуст, Нелі Матюша, Дарії Дядюші, Веронікі Клепініній, Анні Сушарник, Микиті Власюк, Олександру Мікульонку та за висвітлення подій на сторінках кафедри й популяризацію КНТЕУ Катерині Гнатенко.

Посилання на сайт з докладним описом програми форума: https://2021.iforum.ua/about/.

Чекаємо нових подій, нових спікерів та нових вражень!
Приєднуйся і дій!

18.06.2021
43630
2545
остання редакція 22.06.2021
43630