logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

КНТЕУ – лідер Рейтингу креативності молодих рекламістів

Загальна інформація

В Україні вперше сформовано Рейтинг креативності молодих рекламістів сезону 2012-2013 рр. Ініціатором формування рейтингу виступила перша громадська професійна організація рекламної сфери нашої держави Спілка рекламістів України.

У Рейтингу були враховані результати участі студентів у фестивалях Асоціації УСФР-СФеРа ("Українські студентські фестивалі"). До вказаної Асоціації входить Український студентський фестиваль реклами (УСФР). Окрім нього до рейтингу увійшли ще три фестивалі: Кримський Міжнародний студентський фестиваль реклами (КримСФР), Донецький студентський фестиваль реклами (ДСФР), Буковинський студентський фестиваль реклами (БСФР).

На сьогодні у Рейтингу представлені 33 ВНЗ України, учасники яких увійшли до шорт-листів, вибороли призові місця або перемогли на фестивалях, які входять в Асоціацію УСФР-СФеРа.

Приємно відмітити, що перше місце в Рейтингу креативності молодих рекламістів займає Київський національний торговельно-економічний університет. Із 3385 балами КНТЕУ на 244 бали випередив ВНЗ, що посів друге місце.

Євгеній Ромат, зав. кафедри маркетингу та реклами КНТЕУ, голова Спілки рекламістів України, засновник і керівник Українського студентського фестивалю реклами: "Цей Рейтинг є логічним етапом розвитку студентського фестивально-рекламного руху в Україні. Важливо було поставити професійну креативну планку для молоді. Спілка рекламістів України ще з 2004 року займається молодіжними фестивальними проектами в Україні. Із 2005 року головний фестиваль Асоціації УСФР-СФеРа – УСФР – проводиться Спілкою рекламістів України разом із Київським національним торговельно-економічним університетом. У роботі журі фестивалів заборонено брати участь викладачам ВНЗ. Тому результати суддівства є об’єктивними. Тим більш приємно, що КНТЕУ впевнено очолив Рейтинг. Дещо гірші позиції університету в особистому рейтингу. На мій погляд, десяте та одинадцяте місце – не є межею можливостей наших студентів. Запрошуємо усіх студентів КНТЕУ взяти участь у творчому конкурсі 9-го УСФР. Більше інформації – на офіційному сайті Фестивалю http://studfestival.com.ua".

 

Докладніше з таблицею Рейтингу і системою підрахунку балів можна ознайомитися на сторінці офіційного сайту УСФР – http://studfestival.com.ua/reyting

Спілка рекламістів України та Оргкомітет Українського студентського фестивалю реклами оприлюднить остаточні результати Рейтингу сезону 2012-2013 рр. на 9-му УСФР, який відбудеться 19 грудня в Києві в Будинку кіно.

 

20.11.2013
adv
2431
остання редакція 20.11.2013
Vega