Перші кроки в опануванні професії студентів 1 курсу спеціальності «Харчові технології»
Загальна інформація
У результаті співпраці кафедри технології і організації ресторанного господарства із закладами-партнерами студенти 1 курсу, які навчаються за освітніми програмами «Технологія та організація ресторанного бізнесу» і «Ресторанні технології та фуд-дизайн», отримали можливість познайомитись з особливостями виробничої діяльності закладів ресторанного господарства на прикладі підприємства мережі сімейних ресторанів «PESTOCAFE».
16 вересня 2021 року студенти спільно з кураторами груп Гончар Ю.М. та Медведєвою А.О. завітали до одного із ресторанів мережі «PESTOCAFE», який знаходиться у ТЦ «Аркадія». Під час екскурсії студентів ознайомили з організаційною структурою, проектним рішенням закладу та виробничо-технологічним процесом, а також особливостями професії кухаря, перспективами працевлаштування та кар’єрного росту.
Особливе враження на студентів справив шеф-кухар Андрій, який власне й ознайомив їх із цеховою структурою виробничих приміщень, продемонстрував особливості організації технологічного процесу. Позитивний образ шефа-професіонала, який відповідав на поставлені питання, спонукав до здобуття знань та набуття навичок майбутніх фахівців.
Кафедра технології і організації ресторанного господарства висловлює подяку дирекції ресторану «PESTOCAFE» в особі Новіцької Віри та HR-менеджеру Мацаєвій Надії в організації проведення заходу. Сподіваємося на подальшу співпрацю.