logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«Креативна Україна»: журналісти та рекламісти на Міжнародному форумі

Загальна інформація

Журналісти, рекламісти Київського національного торговельно-економічного університету за інформаційної та технічної підтримки кафедри журналістики та реклами взяли безпосередню участь як учасники, як запрошені гості, так і у статусі команди Organize team Міжнародного форуму «Креативна Україна», де головним організатором виступило Міністерство культури та інформаційної політики України за підтримки програм USAID «Конкурентоспроможна економіка України» і «Трансформація комунікацій».

23-24 вересня 2021 року у форматі онлайн за посиланням https://linktr.ee/CreativeUkraine та у форматі офлайн у креативному середовищі Kooperativ відбувся міжнародний форму «Креативна Україна» - найбільша у Східній Європі платформа, яка збирає політиків та експертів для обговорення формування державної політики у сфері креативних індустрій. Темою форуму у 2021 році стало переоснащення креативних індустрій, пошук нових інструментів і зміна звичних налаштувань.

Здобувачі вищої освіти КНТЕУ відчули переосмислення практик після пандемії: креативний бізнес і державна політика оновлення форматів через сталість, послідовність, довгостроковість; дізнались про основні напрями креативної індустрії, про retooling, про офіційну зайнятість, за якої можна претендувати на державну підтримку, цифровізацію бізнес-процесів, наявність стратегій розвитку, диверсифікацію джерел доходу та відчули дух інклюзивного коворкінгу.

Тож цьогоріч форум «Креативна Україна» презентував напрацювання зі Стратегії розвитку креативних індустрій, діяльність Ради з розвитку креативної економіки, й нові форми роботи креативних індустрій у постковідну добу.

Міжнародний форму надав можливість майбутнім фахівцям КНТЕУ у рамках дисциплін «Реклама», «Медіадизайн», «Теорія зав’язків з громадськістю» зустрітися та взяти інтерв’ю з прогресивними особистостями, бізнесменами та та телеведучими: Андрій Федорів, Леся Нікітюк, Ірина Горова та багато інших видатних осіб, які презентували свої виступи у рамках форуму.

Загалом здобувачі вищої освіти отримали практичні консультації від провідних спікерів, закріпили практичні навички монтажу, відео зйомки, висвітлення подій у соціальних мережах та популяризації університету.

Особлива подяка головним організаторам та партнерам форуму, завідувачу кафедри журналістики та реклами, д.е.н. Діані Файвішенко, к.н. із соц.комунік. Оксані Голік, д. філол. н. Олені Семенець та найкращим представникам студентства КНТЕУ: Катерині Гнатенко, Файвішенко Єві, Ілоні Антонюк, Ользі Гуцул, Максиму Костецькому, Канівцю Євгену, та представникам груп 3.5 та групі 3.6 спеціальності «Журналістика», спеціалізації «Реклама і зв’язки з громадськістю» Артему Бородіну, Фаріді Гадик, Тамуні Дзімцеішвілі, Олександру Карфідову Анні Оришак, Аліні Фоменковій, Євгенії Харитоновій; Аніті Бородавко, Олександрі Гайдак, Діані Губар, Анні Дитиненко, Ангеліні Котюк, Богдані Кришталь, Марині Парнюк, Ірині Романченко, Аліні Текучевій, Гохберг Діані, Софії Шатковській; онлайн підтримці магістрам спеціальності «Журналістика», спеціалізації «Реклама» Ангеліні Сергієнко, Вікторії Мостовій.

Посилання на сайт з докладним описом програми бізнес-конференції: https://creativeukraine.org.ua/.

Чекаємо нових подій, нових спікерів та нових вражень!
Приєднуйся і дій!

24.09.2021
43630
1145
остання редакція 27.09.2021
43630