logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Талантопедія: на шляху до створення першої інтерактивної енциклопедії креативних індустрій!

Загальна інформація

25 вересня 2021 року за інформаційної та технічної підтримки кафедри журналістики та реклами Київського національного торговельно-економічного університету було організовано зустріч журналістів, рекламістів, маркетологів, готових стати ко-креаторами карти креативних індустрій — Талантопедії. Андрій Федорів, Марічка Артеменко та вся команда фундації Дарини Жолдак, української благодійної організації, що займається пошуком та підтримкою талановитих підлітків України, створенням умов для розвитку культурних і мистецьких проєктів, популяризацією читання та розвитку української мови і літератури, зібрала профорієнтологів, рісьорчерів-аналітиків та копірайтерів для написання рекламних текстів, журналістських есе для виконання волонтерського челенджу.

Спочатку (11:30-12:00) відбулася реєстрація. Далі (12:00-13:00) - знайомство, презентація Фундації Дарини Жолдак та Талантопедії, обговорення робочих юнітів.

Практична частина зустрічі дала можливість зрозуміти молодим однодумцям те, як відбуватиметься робота та комунікація. Також впродовж заходу було розподілено ролі та інструкції. Для всіх, хто не мав змоги приєднатися до живої зустрічі, проходила онлайн-трансляція на сторінці заходу за посиланням: https://www.facebook.com/events/374221117748071.

Співтворці також мали змогу придбати стильні листівки-талантівки, та пітримати Фундацію талановитих підлітків у складних життєвих обставинах.

Загалом подія для майбутніх фахівців КНТЕУ стала інтерактивним путівником, який збере всі професії індустрій під єдине крило та розкладе кожну на 360 градусів: з чого починати, які навички потрібні, за ким слідкувати, де вчитися, скільки можна заробляти. Талантопедія проведе підлітків та дорослих у світ креативних індустрій, щоб показати, де і як можна реалізувати свої таланти.

Попереду заплановано місяць роботи і детальне знайомство з понад 725 професіями 13 індустрій.

Особлива подяка головним організаторам та партнерам Талантопедії Андрію Федоріву, Марічці Артеменко, команді фундації Дарини Жолдак, представникам кафедри журналістики та реклами Діані Файвішенко, Оксані Голік, найкращим учасникам ТРОС КНТЕУ: Андрію Федотову, Єлизаветі Глушко, Катерині Гнатенко, Файвішенко Єві, Ілоні Антонюк.

Чекаємо нових подій, нових спікерів та нових вражень!
Приєднуйся і дій!

25.09.2021
43630
1222
остання редакція 27.09.2021
433884