logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Лабораторні заняття з крафтових технологій в умовах виробництва

Загальна інформація

Невід’ємною складовою підготовки здобувачів на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу є поєднання теорії та практики. Так, 28 вересня 2021 р. у рамках вивчення дисципліни «Технологія крафтових виробництв» під керівництвом викладачів кафедри технології і організації ресторанного господарства проф. Юдіної Т.І. та доц. Вітряк О.П. у виробничих умовах кафе-сироварні «Мацоні» проведено лабораторне заняття за темою «Технологія крафтових сирів» для студентів 1 курсу 7м групи ОС «магістр» освітньої програми «Крафтові технології».

В результаті проведення лабораторної роботи студенти набули практичних навичок щодо технології та складових технологічного процесу виробництва таких крафтових розсільних сирів, як імеретинський, імеретинський з зеленню, імеретинський з курагою, рікотта.

Висловлюємо подяку керівництву кафе-сироварні «Мацоні» за можливість проведення лабораторних занять у виробничих умовах та сподіваємося на подальшу співпрацю.

28.09.2021
43630
1018
остання редакція 29.09.2021