Крафтові десерти із заварного тіста
Загальна інформація
30 вересня 2021 р. за ініціативи кафедри технології і організації ресторанного господарства відбувся майстер-клас «Крафтові десерти із заварного тіста» від шеф-кондитера крафтової кондитерської «ОК солодко» Крупки Оксани – випускниці кондитерських шкіл DGF ICC (Київ, Україна) та Le Cordon Bluе (Париж, Франція).
Здобувачі ОС «магістр» освітньої програми «Крафтові технології» та гості майстер-класу під керівництвом гаранта освітньої програми професора Юдіної Т. І. разом із запрошеним шеф-кондитером відпрацювали технологію крафтових виробів із заварного тіста.
Під час майстер-класу пані Оксана поділилася власною рецептурою заварного тіста, а також розкрила особливості приготування шоколадного і лимонного збитого ганашу, крему зі смородини та полуничної кулі, які були використані як начинка для заварних тістечок «Шу».
Ми вдячні пані Оксані та бажаємо натхнення у створенні креативних крафтових десертів!