logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Журналісти та рекламісти КНТЕУ | Global Inspiring Forum 2021

Загальна інформація

Представники кафедри журналістики та реклами Київського національного торговельно-економічного університету Діана Файвішенко, Яніна Лісун, Євгенія Кияниця за інформаційної та технічної підтримки Творчого Рекламного Об’єднання Студентів взяли участь в організації унікальної бізнес-події «GLOBAL INSPIRING FORUM 2021» у статусі General, Organize team та Hеlp team.

09.12.21 у Києві відбулася грандіозна подія «GLOBAL INSPIRING FORUM 2021 | Світовий інтелект на одній сцені» за участю спікерів світового масштабу організованою партнерами КНТЕУ | КА GROUP.

Олена Жупікова - засновниця компанії «KA Group premium business events» урочисто відкрила та презентувала інтелектуальний простір та лідерів, які управляють змінами й змінюють майндсет бізнесу:

  • К’єлл Нордстрем – професор економіки та філософії, всесвітньо відомий футуролог, бізнес-гуру зі списку Thinkers 50;
  • Ґрег Маккеон - експерт з есенціалізму, автор книги «Есенціалізм. Мистецтво визначати пріоритети»;
  • Mетт Кребтрі - британський експерт із бізнес-стратегій та управління змінами;
  • Стівен Ван Беллегем - міжнародний експерт з клієнтського досвіду у цифровому світі, професор маркетингу;
  • Полін Браун - еx-Голова Ради директорів північноамериканського підрозділу LVMH (Moet Hennessy Louis Vuitton);
  • Джеймс Тейлор - міжнародний експерт з інновацій, бізнес-креативності та управління змінами.

Форум об'єднав світовий інтелект на одній сцені і бізнес-еліту в одному залі, де експерти презентували потужні ідеї та можливості в організації робочих просторів, підвищення продуктивності, управління змінами, надано бізнес-консультації від експертів провідних брендів Visa, Apple, McDonald’s, Sony, додали енергії для змін шляхом доступу до цінних знань.

У рамках форуму здобувачі вищої освіти КНТЕУ отримали унікальний досвід організації бізнес-заходів преміум-класу від компанії KA GROUP, поринули в інтелектуальну атмосферу від бізнес-лідерів, отримати інструменти для комплексного вирішення управлінських завдань.

Особлива подяка найкращим представникам студентства та керівнику ТРОС: Андрію Федотову, Вікторії Казачковій, Софії Вяткіній, Вікторії Астаф'євій, Богдану Кулинко, Івану Баштовому, Аліні Баранець, Катерині Кондратюк, Софії Уманець, Каріні Шуст, Карині Пекур, Дмитро Гіналюку, Івану Удовіченко, Єлизаветі Глушко, Анастасії Чернєвій, Єлізаветі Репало, Маргариті Єрмак, за інформаційну підтримку та популяризацію КНТЕУ у соціальних мережах старшому викладачу кафедри журналістики та реклами Катерині Федоришиній, доценту Ользі Юсуповій та Катерині Гнатенко.

Посилання на сайт з докладним описом програми бізнес-форуму: https://kagroup.ua/gif.

Чекаємо нових подій, нових спікерів та зустрічей!
Приєднуйся і дій!

Р.S. У зв’язку з карантинними обмеженнями участь у заході брали учасники, які мають сертифікат про повний курс вакцинації

09.12.2021
43630
2284
остання редакція 15.12.2021