logo
Кафедра менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
Кафедра менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
logo
Кафедра менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
img

Навчально-методичне забезпечення дисциплін (обов'язкові компоненти) освітня програма "Готельний і ресторанний девелопмент"

менеджменту готельно-ресторанного бізнесу

Основні компоненти ОП (2021) ПРОГРАМИ РОБОЧІ ПРОГРАМИ

ОК 1 Архітектура та дизайн

Заварзін Олег Олександрович

ОК 2 Управління бізнес-процесами   Расулова Алла Миколаївна
ОК 3 Управління девелоперськими проектами 

Бойко Маргарита Григорівна

ОК 4 Проектування готелів і ресторанів 

Григоренко Олег Михайлович

ОК 5 HR-менеджмент готелів і ресторанів

Босовська Мирослава Веліксівна

ОК 6 Оцінка бізнесу та майна підприємства

Ганечко Ірина Григорівна

ОК 7 Стратегічний маркетинг в  готельному та ресторанному бізнесі

Бойко Маргарита Григорівна

Програма  та робоча програма  практичної підготовки 1, 2 Бойко Маргарита Григорівна
Програма підготовки випускної кваліфікаційної роботи та захист Бойко Маргарита Григорівна

04.09.2022
43059
528
остання редакція 03.10.2022
43059