Навчально-методичне забезпечення дисциплін (обов'язкові компоненти) освітня програма "Готельний і ресторанний девелопмент"
менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
ОК 1
Архітектура та дизайн
Основні компоненти ОП (2021)
ПРОГРАМИ
РОБОЧІ ПРОГРАМИ
ОК
2 Управління бізнес-процесами
Расулова Алла
Миколаївна
ОК 3 Управління
девелоперськими проектами
ОК
4 Проектування готелів і ресторанів
ОК
5 HR-менеджмент готелів і ресторанів
ОК
6 Оцінка бізнесу та
майна підприємства
ОК
7 Стратегічний маркетинг в готельному та
ресторанному бізнесі
Програма та
робоча програма практичної
підготовки 1, 2
Бойко Маргарита
Григорівна
Програма підготовки
випускної кваліфікаційної роботи та захист
Бойко Маргарита
Григорівна