logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Online-інтерв'ю «Українська журналістика: війна, професійний розвиток та виклики на майбутнє»

Загальна інформація

За інформаційної підтримки кафедри журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету до університету завітав журналіст, спеціальний кореспондент НВ Бізнес Артем Ільїн.

29 вересня 2022 року в рамках серії zoom-бесід із практиками за ініціативи Федоришиної Катерини, відбулась онлайн зустріч з майбутніми журналістами, рекламістами та піарниками.

Артем Ільїн, співпрацював з журналами «Метал», delo.ua, Громадське телебачення та Економічні відомості, є 4-разовим володарем премії ділової журналістики Presszvanie.

Під час спілкування Артем розповів про проблеми сучасної журналістики та розкрив секрети успішного створення персонального бренду починаючого журналіста; було акцентовано увагу на те, що журналістика – складна професійна галузь по суті, зараз вона переживає особливі виклики, що пов’язані з розвитком блогерської сфери, впливом війни, пропаганди, та проблемою зміни підходу до монетизації інформаційної діяльності.

Журналістика – висококонкурентна сфера, де побудова власного бренду для молодого журналіста – непроста задача, яка ускладнюється необхідністю балансувати між об’єктивністю журналістської роботи та розвитком персональних блогів, телеграм каналів та профілів в соціальних мережах.

Майбутні фахівці, переконались, що журналістика була і лишається покликанням, яке вимагає повної відданості професії: а отже вибір журналістики як професії є повністю свідомим вибором.

Особлива подяка Артему Ільїну за цікаву зустріч та надане інтерв’ю, за організацію та модерацію зустрічі старшому викладачеві кафедри журналістики та реклами Катерині Федоришиній, інформаційну підтримку та популяризацію зустрічі у соціальних мережах університету Богдану Кулинко, Катерині Гнатенко, Діані Гохберг, Івану Баштовому та Ользі Юсуповій.

Чекаємо на нові події, спікерів та плідні зустрічі!

Згуртований ДТЕУ. Разом ми сила!

Приєднуйся і дій!

     

28.09.2022
43630
885
остання редакція 03.10.2022
433884