logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Ofline-зустріч: head of art BBDO Ukraine «Я-креатор»

Загальна інформація

Для рекламістів, журналістів та маркетологів за організації кафедри журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету відбулась ofline зустріч з представником рекламного агентства BBDO Ukraine Михайлом Петрусяком.

14 жовтня 2022 року в рамках серії зустрічей із представниками бізнесу здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр» освітніх програм «Реклама», «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Маркетинг», «Рекламний бізнес» зустрілись для обговорення креативних ідей у HUB університету та більше 100 здобувачів приєднались на пряму трансляцію зустрічі в Zoom-просторі.

Михайло Петрусяк, head of art BBDO Ukraine, креатор 24/7, член журі Всеукраїнського конкурсу торговельної реклами у ДТЕУ, протягом трьох годин презентував креативні ідеї створення реклами, ділився своїми історіями, надавав мотивуючі ідеї та транслював найкращі рекламні роботи.

Майбутні фахівці переконались, що реклама була і лишається покликанням, яке вимагає відданості та постійного пошуку натхнення для створення креативних ідей та видатних робіт світового масштабу.

Жваве обговорення ofline/online сподіваємось надихнуло майбутніх фахівців на створення нових проявів креативу та скорої зустрічі у рамках конкурсу.

Величезна подяка за надихаючу та мотиваційну зустріч Михайлу Петрусяку, який підкреслив необхідність саме наочних зустрічей, прояву емоцій при трансляції рекламних продуктів.

Особлива подяка за організацію та модерацію зустрічі завідувачу кафедри журналістики та реклами Діані Файвішенко та Галині Алданьковій, за допомогу прямої трансляції та проведення відеозйомок Максиму Костецькому, Максиму Комліку, Єгору Щепанському, Ярославу Шестаку, інформаційну підтримку та популяризацію зустрічі у соціальних мережах університету Богдану Кулинко, Катерині Гнатенко, Діані Гохберг, Катерині Голік, Ксенії Доля, Глєбу Пучкову, Ілоні Антонюк, Єві Файвішенко та Олександру Хомчаку, представникам кафедри Євгену Шкурову, Катерині Федоришиній та Ользі Юсуповій.

Чекаємо на нові події та плідні зустрічі ofline!

Згуртований ДТЕУ. Разом ми сила!

Разом до перемоги!

     

14.10.2022
43630
1071
остання редакція 15.02.2024
433884