logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Предстаниця золотої спортивної молоді здобуває освіту в ДТЕУ

Загальна інформація

Здобувачі вищої освіти – це скарб та надбання кожного закладу освіти. ДТЕУ постійно підтримує всебічний розвиток молоді, а одним із пріорітетних напрямів вдосконалення особистості є спорт.

Студентка ІІ курсу факультету економіки, менеджменту та психології Єлизавета Сидьорко є членом збірної команди України із шорт-треку.

Шорт-трек входить до програми зимових Олімпійських ігор. У сезоні 2022/2023 рр. Єлизавета здобувала одна за одною перемоги, підіймаючи прапор України на світовій спортивні арені. На змаганнях у м.Санок (Польща) на дистанції 1000 метрів була здобута золота медаль, а на дистанції 1500 – бронзова.  Згодом спортсменка взяла участь у змаганнях в польському місті Ельблон, на яких студентка стала мультимедалісткою посівши І місце на дистанції 1500 метрів,  ІІ  – на 1000 метрів, ІІІ –  на 500 метрів.

У січні 2023 року студентка розпочала спортивний сезон зі змагань «ISU Junior Challenge 2» в Будапешті, на яких посіла І місце на дистанції 500 метрів та ІІ місце в загальному заліку, та вже буквально за декілька тижнів прославляла Україну на юніорському Чемпіонаті Світу, що проходив у м. Дрезден (Німеччина). Єлизавета посіла 9 місце на дистанції 500 метрів, варто зауважити, що це найкращий результат на чемпіонатах світу серед Юніорів на данній дистанції для України за всі роки незалежності.

Не дивлячись на втому та початок навчального семестру, Єлизавета вже розпочала підготовку до підкорення нових п’єдесталів.

«В планах взяти участь у Кубках Світу, що пройдуть в німецькому Дрездені та голландському Дордрехті. А на початку березня прийматиму участь у Чемпіонаті Світу, що пройде в м. Сеул», - повідомила студентка.

Бажаємо Єлизаветі підкорити ще не одну світову льодову арену!

28.01.2023
Вінс Валерій Вікторович
836
остання редакція 15.02.2023