logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита лекція на тему: "Розроблення та реалізація національних планів моніторингу залишкових кількостей забруднюючих речовин згідно з вимогами Европейського Союзу"

Загальна інформація

 8 квітня 2011 р. в рамках заходів, присвячених "Року безпечності харчових продуктів" в КНТЕУ відбулася відкрита лекція провідного фахівця Національного агентства Данії з безпечності харчових продуктів та споживчих товарів, експерта проекту Твіннінг "Надання допомоги українській ветеринарній службі з метою покращення правових та технічних аспектів системи контролю за безпечністю харчових продуктів" Тіма Петерсена (Данія) на тему: "Розроблення та реалізація національних планів моніторингу залишкових кількостей забруднюючих речовин згідно з вимогами Европейського Союзу".
    Експертом було висвітлено питання щодо законодавчого забезпечення безпечності харчових продуктів в країнах ЄС, функціонування та реорганізації системи офіційного ветеринарного контролю в Данії, охарактеризовано процедуру розроблення та реалізації національних планів моніторингу залишкових кількостей забруднюючих речовин згідно з вимогами Европейського Союзу.
    "Рік безпечності харчових продуктів" оголошений КНТЕУ та Науково-консультаційним центром управління безпечністю та якістю товарів з метою надання унікальної можливості ознайомитись з найбільш прогресивними поглядами, розробками та міжнародним досвідом у забезпеченні безпечності харчових продуктів.

11.04.2011
annzo
2076
остання редакція 11.04.2011