logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міс і Містер ФРГТБ 2011 - нові досягнення, нові перемоги!

Загальна інформація

Затамуйте подих і приготуйтеся аплодувати! Сьогодні, а саме 6 квітня, у залі Київського національного торговельно-економічного університету проходить конкурс "Міс та Містер факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу". Точніше навіть не конкурс, а свято краси, юності, перспективи та талантів.
    Студенти активно підтримували своїх одногрупників. У залі були присутні найдорожчі люди для кожного: батьки, друзі, у декого - друга половинка. Всі схвильовані, зал гомонів в очікуванні. Зосередженими залишалися судді у складі Н. Кравченко - талановитої художниці з 3 курсу ОЕФ, Ю. Волкової - представника "fashion look", О. Магалецького - піар-менеджера відомої мережі BROCARD, В. Расевич - голови РСС ФРГТБ і О. Кошель - директора культурно-мистецького центру КНТЕУ.
    Першим конкурсом була візитка. Кожен з учасників продемонстрував власний і неповторний стиль. Запал в очах, впевнені рухи - кожен розраховує на перемогу. Хтось приймає участь вперше, дехто в друге. Та це не впливає на відчуття, коли сліплять прожектори і аплодує зал. Вони всі такі різні, цікаві особистості. Їх об'єднує спільна справа, виснажливі репетиції, нескінченна любов до факультету та дружба.
    Анастасія Черкасова - хореограф проекту, зараз студентка 5 курсу, заслуговує на низький уклін. Витримати всі труднощі та показати майстерно поставлені номери - це дійсно вчинок. А її сюрприз конкурсантам у вигляді відеоролика з моментами репетицій, виявився чаруючим. Посмішка і радість у винагороду.
    Конкурс талантів звичайно був найголовнішим. Тут наповну розкрилися учасники. Імпровізація, мелодійні переливи різнотематичних пісень, запальні частівки, гра на музичних інструментах, ліричний монолог, художня гімнастика, жагучі східні танці і popping dance.
    Потрібно було й напружити мізки. Конкурс запитань виявив характер і вподобання студентів. Відтепер можна сміливо їхати на безлюдний острів, заводити нові знайомства і відкривати власний ресторан.
    Прийшов час дізнатися результати. Напруження досягло свого апогею. З побажанням успіхів висловилися Міс і Містер факультету минулого року. Конкурсанти один за одним тримали слова подяки перед рідними людьми. І нарешті журі оголосило остаточне рішення:
        Містер глядацьких симпатій - Філінков Микола, Міс глядацьких симпатій - Бікташева Марія;
        Містер грація -Щербаньов Максим, Міс грація - Пекур Вікторія;
        Містер оригінальність - Грицай Антон, Міс оригінальність - Шмойлова Дарина;
        II віце-Містер - Рихлевський Ігор; II віце-Міс - Кравченко Юля;
        I віце-Містер - Слипенко Максим; I віце-Міс - Симонова Інна;
        Містером ФРГТБ 2011 став Набільський Михайло і Міс ФРГТБ 2011 - Ярова Яна.
    Подарунки були неперевершені та неочікувані. Завдяки старанням декана факультету Пересічного Михайла Івановича та заступника Паригіної Тетяни Борисівни конкурсанти отримали у винагороду: туристичну подорож від навчально-туристичної агенції "Лікорн" Черкаського державного технологічного університету, запрошення від директора готелю в м. Ялті "Чайна Горка" Носова В.Н., запрошення до ресторану "Слон" на Хрещатику та подарункові сертифікати BROCARD, на придбання улюбленого парфуму чи косметичних засобів у всім відомій мережі.
    Так, "Уікендом бажань" до Польщі нагороджена Ярова Яна, поїздку до Ялти отримав Набільський Михайло, до ресторану запрошені Слипенко Максим та Симонова Інна, а сертифікати вручені Рихлевському Ігореві та Кравченко Юлії. Швейне підприємство "Еменс", один із спонсорів, подарувало кожному з учасників конкурсу корисні призи.
    Але це ще не все! Було проведено он-лайн голосування, за результатами якого визначено переможницю Кравченко Юлію. Для її нагороди Надія Кравченко, відома в університеті художниця, створила картину, прояв дружньої прихильності та вітання. Коли між людьми виникає таке порозуміння, коли немає байдужості, а є справжнє почуття, коли ти стоїш поряд і можеш побачити в очах сусіда радість, коли участь важливіша за перемогу, коли ще хочеться співати і танцювати вже спустившись зі сцени - значить свято пройшло на "Ура!" і такі свята варто влаштовувати частіше. Свято - це не дійство, що відбувається на сцені, свято - це репетиції, що зближують, це посмішка друзів, що дивляться з залу, це відчуття, що ми створюємо самі. Святом може стати кожен день.
    Дякуємо учасникам! Ви дійсно молодці, впоралися на відмінно! Факультет може пишатися вашим умінням підкорювати серця глядачів! Приймайте вітання!

 

Лянная Наташа ФРГТБ 1.1

Лянная Наташа ФРГТБ 1.1

14.04.2011
annzo
1944
остання редакція 14.04.2011