logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Науковий семінар «Інформаційно-інтелектуальні системи в бізнесі»

Загальна інформація

Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки ДТЕУ 12–13 квітня 2023 року провела науковий семінар «Інформаційно-інтелектуальні системи в бізнесі» у режимі онлайн на платформі Zoom.

До участі у цьому заході долучилися понад 550 учасників: науковці, аспіранти, студенти закладів вищої освіти, представники науково-дослідних установ, бізнесу, фахівці у сфері інформаційних технологій.

Мета наукового семінару – поглиблення науково-практичної співпраці, сприяння європейській інтеграції та висвітлення актуальних питань та рішень від фахівців з інформаційних та інтелектуальних систем, інженерії програмного забезпечення, кібербезпеки та захисту інформації.

Відкрив науковий семінар Олександр ХАРЧЕНКО, канд. техн. наук, доцент кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки, декан факультету інформаційних технологій.

Модератором наукового семінару був Дмитро ГНАТЧЕНКО, заступник декана факультету інформаційних технологій, старший викладач кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки.

Спікери наукового семінару: Артем КІМ, спеціаліст навчального центру компанії LINKOS GROUP («Електронний підпис як засіб для забезпечення захисту інформації»); Сергій ЧОРНОУС, керівник департаменту компанії АйТі Бізнес Солюшн  («Інформаційно-інтелектуальні системи в бізнесі. Задачі та рішення від компанії ITBIZ»); Олександр МЕЛАЩЕНКО, провідний аналітик комп’ютерних систем служби «Центр компетенції ERP i MES» («Електронні системи документообігу B2B. Впровадження та використання на виробничому підприємстві»); Ігор КАРПУНІН, CFO Productech («Інформаційні системи управління ефективністю організації»).

Із заключним словом виступила Олена КРИВОРУЧКО, д-р техн. наук, професор, завідувач кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки.

Учасники заходу окреслили шляхи удосконалення та розвитку інформаційно-інтелектуальних систем різного спрямування в залежності від сфери бізнесу, в тому числі було обговорено питання захисту таких систем від кіберзагроз. Науковий семінар став платформою для дискусій, знайомств та планування наступних зустрічей зі спікерами здобувачів освіти.

Щиро вдячні спікерам та всім учасникам наукового семінару.

Дмитро ГНАТЧЕНКО,
заступник декана факультету інформаційних технологій,
старший викладач кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

13.04.2023
433884
688
остання редакція 18.04.2023