logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вступ на основі свідоцтва про ПЗСО

Вступнику

КРОК 1. Якщо ви  обрали для вступу наш університет, вам необхідно особисто заповнити в університеті або у разі настання обставин, що об’єктивно унеможливлюють особисте прибуття до університету надіслати на пошту ОЦ donbas_krym@knute.edu.ua:

  1. ЗАЯВУ-ЗВЕРНЕННЯ 
  2. Оригінали та копію (при подачі документів особисто) або скановані копії (фотокопії) документів згідно переліку
  1. Сертифікат ЗНО 2020-2021 або результати НМТ 2022 (за наявності).
  2. Копію паспорта (ID- картки) особи, за його відсутності свідоцтво про народження, до ID- картки додається копія витягу з реєстрацією місця проживання (додаток 13) або документ, що підтверджує реєстрацію місця проживання - витяг із реєстру територіальної громади (зокрема, сформованого на веб-порталі «ДІЯ»).

У разі відсутності в документі, що посвідчує особу, відмітки про реєстрацію місця проживання на тимчасово окупованих територіях України, підтвердження факту проживання може здійснюватися на підставі відомостей, зазначених у документах, визначених в абзаці третьому частини сьомої статті 4 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», копіях документів, до яких вносяться відомості про місце проживання та/або довідки про реєстрацію місця проживання батьків (одного з батьків), в яких зазначено місце проживання на відповідних територіях.

  1. Довідка внутрішньо переміщеної особи (за наявності).
  2. Документ про освіту державного зразка та додаток до нього або серію та номер (за відсутності документу).
  3. Довідка про закінчення навчального закладу середньої освіти екстерном у довільній формі з підписом та печаткою.
  4. Реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) (за наявності).
  5. Фотокартка – 4 шт. розміром 3*4  при подачі особисто або подається фотокартка розміром 3 × 4 см (1 Мб) в електронній формі.

Медична довідка 086-у тільки для вступу на спеціальність 017 «Фізична культура і спорт». Для вступу на інші спеціальності медична довідка НЕ ПОТРІБНА.

Після розгляду документів, приймальна комісія повідомить вступника про  підтвердження права вступу через освітні центри

КРОК 2. Заповнити заяву про допуск до участі у співбесіді особисто або надіслати на пошту ОЦ donbas_krym@knute.edu.ua

КРОК 3. Пройти співбесіду, яка проводиться дистанційно з використанням телекомунікаційних технологій (ZOOM) з 7 по 18 липня.

Коментар. Для проходження співбесіди Вам потрібно заздалегідь переконатися в стабільності та безперервності інтернет-підключення та підготувати пристрій з камерою (ноутбук, планшет, смартфон або ПК з веб-камерою), зарядити пристрій перед включенням до максимуму, камера має бути включеною постійно під час проходження співбесіди.                                                 Ідентифікація особи, здійснюється на початку співбесіди, пред’явленням на камеру документів, що посвідчують особу. Проведення співбесіди записується для прозорості вступного випробування. У випадку форс-мажорних обставин (зникнення підключення до інтернету, проблем зі звуком та/чи відео, проблем з електроенергією тощо) приймається відповідне рішення ПК щодо повторного складання, про що вступник буде проінформований.

Процедура співбесіди:

  1. Вступнику будуть представлені, по черзі, білет з кожного з трьох предметів, відповідно до НМТ (Українська мова та Математика - обов'язковіІсторія України або Іноземна мова або Біологія або Фізика або Хімія - на вибір вступника)
  2. Вступник, протягом 15 хвилин (на кожний предмет) усно надає відповіді на питання викладені в затвердженому білеті.
  3. Члени відповідної комісії відмічають в аркуші співбесіди правильність відповідей і оцінюють кожну відповідь (тест) відповідною кількістю балів згідно з затвердженими критеріями оцінювання.
  4. Результати співбесіди з кожного предмету оголошуються під час проведення співбесіди.

КРОК 4. Після успішного проходження співбесіди вступники реєструють електронний кабінет і подають заяви на участь у конкурсному відборі та мотиваційні листи особисто або надсилають заяву на пошту ОЦ donbas_krym@knute.edu.ua

На бюджет можливо подати не більше 5 заяв.       Кожній заяві вступник визначає пріоритетність від 1 до 5 (де 1- найвищий).

КРОК 5. Не пізніше 05 серпня оприлюднюється список осіб, рекомендованих до зарахування на бюджет

КРОК 6. Після отримання рекомендації до зарахування (ця інформація буде доступна в особистому електронному кабінеті) вступнику необхідно до 18:00 год 10 серпня

  • виконати вимоги до зарахування подати до приймальної комісії оригінали документів (м. Київ, ст. метро Лісова вул. Кіото, 19, корпус Конгрес-Центру)
  • або надіслати на електронну пошту ПК pk@knute.edu.ua скановані копії документів із заявою роздрукованою з електронного кабінету з накладанням електронного підпису вступника, а також укласти договір про навчання між ДТЕУ та вступником (за участі батьків або законних представників - для неповнолітніх вступників).

Крокуй на зустріч своєму майбутньому!

До зустрічі в ДТЕУ!

26.05.2023
Svetik
1023
остання редакція 14.03.2024
Svetik