logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Люблянська школа бізнесу (Словенія)

Міжнародна діяльність

Люблянська школа бізнесу (Visoka šola za poslovne vede) пропонує ступінь бакалавра з бізнес-інформатики, маркетингу та менеджменту, а також ступінь магістра з менеджменту й інформатики та управління маркетингом.

У рамках проєктів програми Еразмус+ за напрямом КА1 «Навчальна (академічна) мобільність» між Державним торговельно-економічним університетом та Люблянською школою бізнесу реалізується програма академічної мобільності для викладачів та студентів 3-4 курсу освітнього ступеню «бакалавр» та студентів 1 курсу «магістр» за спеціальностями «Менеджмент і адміністрування», «Маркетинг», «Бізнес інформатика».

Мова навчання/викладання – англійська.


Новини з проєкту академічної мобільності


Співпраця ДТЕУ з Люблянською школою бізнесу в рамках програми ЄС Erasmus+

У Державному торговельно-економічному університеті навіть у складний та трагічний час війни продовжують реалізовуватися проєкти Європейського Союзу Еразмус+ за напрямом КА1: «Навчальна (академічна) мобільність». З березня по червень поточного року 6 науково-педагогічних працівників ДТЕУ взяли участь в міжнародній академічній мобільності та відвідали Люблянську школу бізнесу(м. Любляна, Словенія).

У рамках короткострокових візитів представники ДТЕУ (кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права; кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права; кафедри туризму та рекреації; кафедри готельно-ресторанного бізнесу; кафедри економічної теорії та конкурентної політики; кафедри менеджменту) провели лекції англійською мовою, а також взяли участь у заході «Міжнародний Еразмус тиждень», на якому презентували Україну та ДТЕУ.

Міжнародна академічна мобільність викладачів університету до Люблянської школи бізнесу дала можливість попрацювати в інтернаціональній команді та отримати досвід від іноземних колег. Також були проведені переговори у міжнародній службі щодо поглиблення співпраці та подання нових міжнародних проєктів. Представники Люблянської школи бізнесу висловили свою підтримку та солідарність з Україною.

Варто також зазначити, що у другому семестрі, з лютого по червень 2022 р., 9 студентів ДТЕУ скористалися можливостями стипендіальної програми Еразмус+ та успішно пройшли семестрове навчання у Люблянській школі бізнесу.


Семестрове навчання студентів ДТЕУ в провідних ЗВО у рамках програми ЄС Erasmus+

У Державному торговельно-економічному університеті навіть у складний та трагічний час війни продовжують реалізовуватися проєкти Європейського Союзу Еразмус+ за напрямом КА1: «Навчальна (академічна) мобільність».  Дані програми спрямовані на реалізацію права на міжнародну академічну мобільність та є важливою складовою стратегії інтернаціоналізації університету в міжнародному освітянському просторі. Провідні європейські ЗВО – партнери ДТЕУ висловлюють свою підтримку та солідарність з Україною, сподівання на подальшу плідну співпрацю, а також надають допомогу нашим студентам та викладачам.

У другому семестрі 2022 р., 14 студентів ДТЕУ скористалися можливостями стипендіальної програми Еразмус+ та проходили семестрове навчання за кордоном, в тому числі: 9 студентів у Люблянській школі бізнесу (м. Любляна, Словенія) та 5 студентів в  Університеті прикладних наук Вюрцбург-Швайнфурт (м. Вюрцбург, Німеччина). Навчаючись за кордоном, наші студенти проявили себе не лише у сумліному навчанні, а також в активній участі у різноманітних заходах на підтримку України. Зокрема, студенти відвідували мітинги та антивоєнні акції, займалися волонтерською діяльністю.

Варто зазначити, що студентський обмін Еразмус+ є двостороннім. У другому семестрі навчального року у 2022 р. двоє студентів з Люблянської школи бізнесу – Ніка Кофальт та Жан Турк навчалися в ДТЕУ на бакалаврській програмі англійською мовою викладання «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

05.06.2023
41046
642
остання редакція 06.06.2023
41046