logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Шоурум українського програмного забезпечення «Своє.ІТ»

Загальна інформація

Державний торговельно-економічний університет став партнером масштабної події – шоуруму українського ІТ-продукту.

8 вересня 2023 року представники кафедри журналістики та реклами й інформаційного сектору Творчого рекламного об’єднання студентів доєдналися до офлайн-події «Шоурум українського програмного забезпечення | Своє.ІТ», де було протестовано десятки українських програм на одній платформі. 

Захід було організовано партнером університету GigaCloud – лідером хмарного ринку України. 

Учасниками шоуруму стали розробники та інтегратори найкращого українського програмного забезпечення, які на демостендах презентували свій софт у дії. У зоні для смарт-лекцій представники кожної компанії виступили із доповідями та презентували свій продукт (програма). 

Було запрошено більш ніж 1500 учасників, понад 20 спікерів та 100 українських компаній-розробників, які створюють CRM та облікові системи, рішення для колтрекінгу, документообігу, наскрізної аналітики, POS, маркетингової та рекламної діяльності.

Учасники мали змогу протестувати софт, який буде корисний саме для бізнесу, доєдналися до презентацій проєктів, зйомок, фотозвітів, висвітлення подій на платформах соціальних мереж.

Особлива подяка організаторам події: CEO GigaCloud Ukraine Володимиру Бєлову, Head of Marketing GigaCloud Анастасії Менайловій, та представникам ДТЕУд-ру екон. наук, професору кафедри журналістики та реклами Файвішенко Діані та д-ру екон. наук, професору кафедри обліку та оподаткування Король Світлані, за інформаційну та технічну підтримку – учасникам Творчого рекламного об’єднання студентів: Богдану Кулинку, Єві Файвішенко, Євгену Волотовському, Христині Гелеті, Даніїлу Фіалковському, Марії Кобзар, Катерині Лисенко, Марʼяні Назарчук, Маргариті Вербицькій.

Чекаємо на нові події, нові знання!

Приєднуйся і дій!

Разом до перемоги!

    

Діана Файвішенко, завідувач кафедри журналістики та реклами

08.09.2023
43630
780
остання редакція 12.09.2023
43630