logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Відкрита лекція-дискусія від Анни Гольцберг | «Як створити особистий бренд»

Загальна інформація

У Державному торговельно-економічному університеті 27 вересня 2023 року здобувачі вищої освіти у рамках дисциплін «Реклама» та «Журналістська творчість» мали можливість зустрітися із фотографом, блогером, інфлюєнсером Анною Гольцберг. Відкриту лекцію-дискусію на тему «Як створити особистий бренд та бути тим, кого рекомендують» проведено для студентів, які навчаються за освітніми програмами «Реклама», «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Маркетинг». Захід реалізовано в офлайн-форматі із дотриманням вимог безпеки у креативному просторі HUB KNUTE.

Відома блогер та інфлюенсер поділилася зі студентами своїми ідеями та практичним досвідом створення особистого бренду, розповіла про інструменти його просування та популяризації, рекомендувала обирати той стиль, який підходить саме їм, та не зупинятися на досягнутому.

«Любіть та розумійте людей. Завжди будьте клієнтоорієнтованими, слухайте людей, спілкуйтеся з ними. Давайте максимум результату за мінімум часу» –  саме на цьому зробила акцент Анна Гольцберг

Студенти ставили численні запитання пані Анні, цікавилися поглядами впливової особисті у медіасередовищі на сучасне функціонування бренду, секрети створення якісних фотографій.

Організаторами і модераторами зустрічі були завідувач кафедри журналістики та реклами Діана Файвішенко та здобувач освітньої програми «Маркетинг» Костенко Анна, які провели екскурсію для запрошених гостей локаціями університету і презентували інноваційний простір SMART-бібліотеки.

Зустріч з Анною Гольцберг стала незабутнім освітнім досвідом для здобувачів Державного торговельно-економічного університету.

Вдячні запрошеній гості та її команді, голові Творчого рекламного об’єднання студентів кафедри журналістики та реклами Богдану Кулинку за інформаційну підтримку, голові РСС ФТМ Родіону Задорожньому, Ксенії Долі, Христині Галеті, Анастасії Божковій, Валерії Дуженко, Даніїлу Фіалковському, Марті Кривші, Анастасії Бабак, Софії Шепель, Катерині  Голік,  Андрію Шестаку  за популяризацію університету у медіапросторі, фото та відеосупровід і всім присутнім за глибоку та плідну дискусію.

Згуртований ДТЕУ – разом ми сила!

Приєднуйся і дій!

    

Діана Файвішенко, завідувач кафедри журналістики та реклами

27.09.2023
43630
849
остання редакція 29.09.2023
43630