logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Офлайн-менторинг | BBDO Ukraine Head of Art «Я – КРЕАТОР»

Загальна інформація

У Державному торговельно-економічному університеті для рекламістів, журналістів та піарників організовано в офлайн-режимі менторинг із представником рекламного агентства BBDO Ukraine Михайлом Петрусяком.

25 жовтня 2023 року в рамках серії зустрічей із представниками бізнесу здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр» за освітніми програмами «Реклама», «Реклама і зв’язки з громадськістю» зустрілися з метою наставництва для обговорення креативних ідей у сфері реклами.

Михайло Петрусяк, head of art BBDO Ukraine, креатор 24/7,  член журі Всеукраїнського конкурсу торговельної реклами у HUB ДТЕУ поділився  своїми знаннями, кейсами,  презентував креативні та мотивуючі ідеї створення реклами, транслював найкращі рекламні роботи, а також акцентував увагу на важливості зустрічей  з ментором наживо.

До жвавого обговорення долучилися юніори гімназії № 191 ім. П. Г. Тичини із поглибленим вивченням іноземних мов та вихованці ДЮСШ «ДАРНИЦЯ» та разом зі здобувачами переконалися, що реклама є  покликанням, яке вимагає відданості, креативу й  натхнення.

Фестивальна реклама – це мистецтво, якість, емоційна прив’язка.

Жваве обговорення в режимі офлайн надихнуло всіх присутніх на нові творчі ідеї.

Ґречно дякуємо Михайлу Петрусяку за мотиваційну зустріч та наставництво.

Особлива подяка  за організацію та модерацію зустрічі, за допомогу у проведенні відеозйомок – Антону Галичому, Христині Гелеті, Анастасії Божковій, Єлизаветі Стеценко, Аліні Копаниці, Дарії Савченко, Валерії Фроленковій, Валерії Дуженко, Анастасії Ромашко, Ліані Ільченко, Кароліні Макарчук, Аліні Косарчук, Вікторії Артамоновій, Катерині Рожок, Михайлу Гончару, Вероніці Білорус, Аріні Рябошапко, Дар’ї Кухаренко  за інформаційну підтримку та популяризацію зустрічі у соціальних мережах університету – представникам Творчого рекламного об’єднання студентів (ТРОСу) Богдану Кулинку, Анастасії Бабак, Єві Файвішенко, викладачам кафедри журналістики та реклами Євгену Шкурову, Катерині Федоришиній  та Ользі Юсуповій.

Особлива подяка  тренеру кадетської збірної України з софтболу та бейсболу ДЮСШ «ДАРНИЦЯ» Андрію Степанюку за супровід майбутніх вступників.

Чекаємо на нові події та плідні зустрічі у форматі офлайн!

Згуртований ДТЕУ. Разом ми сила!

Разом до перемоги!

    

Файвішенко Діана,
завідувач кафедри журналістики та реклами

25.10.2023
433884
683
остання редакція 15.01.2024
Вінс Валерій Вікторович