logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Журналістська літературна студія ДТЕУ

Загальна інформація

У Державному торговельно-економічному університеті 31 жовтня 2023 року в онлайн-форматі відбулася зустріч Літературної студії, яку було створено з ініціативи кафедри журналістики та реклами.

Фундатором та модератором зустрічі виступив кандидат філологічних наук, доцент Євген Шкуров, який наголосив на актуальності та значущості події, особливо для тих,  хто цінує велику силу слова і хоче осягнути глибину людської душі через мистецтво, подискутувати під час цього заходу.

Захід відкрила Ірина Крупко, здобувачка освітньої програми «Журналістка» яка презентувала поезію, інспіровану рефлексіями війни.

Виступ Артема Гробалюка, здобувача освітньої програми  «Маркетинг», вразив добіркою гармонійного поєднання пісень та поезії, де кожне слово було овіяне  роздумами про сенс буття.

Аліна Шевченко, філологиня та редакторка, студентка Центрально- українського державного університету імені Володимира Винниченка, подарувала слухачам екзистенційну прозу та поезію. Її твори змушували задуматися над суттю буття і цінністю моментів.

Із палким ентузіазмом аудиторія вислухала Данила Бескідевича, здобувача вищої освіти за спеціальністю «Соціологія», який поділився своєю філософською лірикою. Після презентацій у всіх була можливість обговорити прочитане, висловити свою думку та почути відгуки інших. Спілкування було конструктивним і насиченим.

Із привітальним словом до учасників звернулася Діана Файвішенко, завідувачка кафедри журналістики та реклами, яка наголосила на важливості ролі творчості й мистецтва у житті людини, а також необхідності розвитку творчих здібностей молоді. 

Зустріч Літературної студії було проведено із нагоди Дня рекламіста, що підкреслює зв’язок між літературою і рекламою. І хоча слово в рекламі та літературі може слугувати різним цілям, вони завжди залишаються потужним інструментом для виразу людських емоцій, думок та ідей.

До заходу із відеопривітанням, створеним у рамках дисципліни «Журналістська творчість»,  приєдналися: Єлизавета Стеценко, Валерія Дуженко, Валерія Фроленкова, Кароліна Макарчук, Вікторія Артамонова, Анастасія Ромашко, Анастасія Божкова, Ангеліна Бутовська, Антон Галичий. 

Нагадуємо, Літературна студія ДТЕУ і кафедра журналістики та реклами запрошує всіх талановитих авторів університету поділитися своїм творчим голосом для формування збірки творів.

Твори можна надсилати на адресу: e.shkurov@knute.edu.ua

Євген Шкуров, кандидат філологічних наук,
доцент кафедри журналістики та реклами

31.10.2023
43630
452
остання редакція 06.11.2023