logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Образи сучасності у гуманітарному знанні»

Загальна інформація

Державним торговельно-економічним університетом  27 жовтня 2023 року було проведено ІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Образи сучасності у гуманітарному знанні»  у режимі прямої online-трансляції з дотриманням заходів безпеки.

Конференцію урочисто відкрив ректор Державного торговельно-економічного університету доктор економічних наук, професор, академік Академії педагогічних наук  Анатолій Мазаракі, який привітав її учасників.

Доєдналися декан факультету торгівлі та маркетингу доктор технічних наук, професор Віктор Осика та завідувач кафедри журналістики та реклами професор, доктор економічних наук Діана Файвішенко.

Модератори міжнародної зустрічі – професор кафедри журналістики та реклами, доктор філософських наук Ольга Добродум, синхронний супровід – доктор філософії, доцент Катерина Федоришина.

Учасники обговорили  питання міждисциплінарної та поліпарадигмальної рефлексії сьогодення на постнекласичному етапі розвитку сучасної цивілізації, громадянського покликання журналістики,  кібернетичних, інформаційних та гібридних воєн, формування інформаційної безпеки у глобальному та національному масштабі.

До виступів на пленарному засіданні приєдналися закордонні та українські партнери: Міжнародий центр освітянських та дослідницьких тренінгів (Естонія), Євразійський національний університет імені Л.М. Гумільова (Казахстан), Єреванський державний університет (Вірменія), Університет Коменського (Словаччина), Академія Полонія (Польща), Бельсько-Бяльська школа фінансів та права (Польща), Зеленогурський університет (Польща), Академія мови іврит (Ізраїль), Університет Орадя (Румунія), Університет Екс-Марсель (Франція), Британський університет в Дубаї (ОАЕ), а також науковці Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національного університету охорони здоров’я імені П. Л. Шупика, Одеського національного університету імені І. І. Мечникова, Державного університету «Житомирська політехніка», Державного податкового університету,  Івано-Франківського національного технічного університету.

За традицією, з вітальним словом виступив партнер освітніх програм Михайло Петрусяк, управляючий творчим відділом BBDO Ukraine, який  звернув увагу учасників на вимоги щодо подачі робіт до  Всеукраїнського конкурсу торговельної реклами Державного торговельно-економічного університету.

Згідно з програмою жваве обговорення у міжнародному форматі актуальних питань адаптації журналістської та рекламної діяльності до реалій воєнного часу  продовжили учасники на секційній роботі конференції, де модераторами виступили  канд. філол. наук, доцент кафедри журналістики та реклами Євген Шкуров.

За результатами Міжнародної науково-практичної конференції планується видання електронних матеріалів, які можна подати до 25.11.23 року за посиланням.

Особлива подяка за вітальне слово  завідувачу кафедри філософії, соціології та політології доктору філософських наук Аллі Кравченко.

Окрема подяка за інформаційну підтримку та популяризацію зустрічі у соціальних мережах університету Творчому рекламному об’єднанню студентів (ТРОСу): Богдану Кулинко, Анастасії Бабак, Єві Файвішенко, Гнатенко Катерині.      

Бажаємо натхнення, наснаги,  цікавих міжнародних проєктів та нових плідних зустрічей!

Згуртований ДТЕУ – разом до перемоги!

Освічені  – непереможні!

Приєднуйся і дій!

       

08.11.2023
Вінс Валерій Вікторович
645
остання редакція 14.11.2023
Вінс Валерій Вікторович