logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Офлайн-менторинг | Ілля Янков – креативний директор

Загальна інформація

У Державному торговельно-економічному університеті для рекламістів, журналістів та піарників організовано в офлайн-режимі менторинг із незалежним креативним директором Іллею Янковим.

10 листопада 2023 року в рамках серії зустрічей із представниками бізнесу здобувачі освітніх ступенів «магістр», «бакалавр» за освітніми програмами «Реклама», «Реклама і зв’язки з громадськістю» зустрілися з метою наставництва для обговорення креативних ідей у рекламній сфері.

Янков Ілля, незалежний креативний директор, засновник Yankov Club, перше в Україні золото Cannes Lions, 12+ європейських нагород, креатив для Snickers, Pepsi, Lexus, Toyota, Сільпо, Sense Bank.

Ілля Янков співпрацював з компаніями DreamApp, Bickerstaff.284, BBDO Ukraine та McCann Kyiv. За ініціативи кафедри жуналістики та реклами в інноваційному просторі HUB ДТЕУ виступив з лекцією «Хороша ідея – лякає».

Ментор розповів про власні кейси та їх розбір,  презентував блок про підхід до оцінки ідей. Ілля акцентував увагу на те, що креативна ідея завжди лякає. «Така ідея викликає певний дискомфорт, обурення, але вона потужна, варто її правильно реалізувати».

Учасники зустрічі наголосили на  важливості такого заходу в режимі офлайн, адже спілкування  з ментором наживо дає можливість навчатися у досвідченого практика, спонукає до нових творчих ідей.

До жвавого обговорення долучилися здобувачі, які переконалися, що пошук ідей у поєднанні з креативом є покликанням, яке вимагає натхнення та відданості професії.

Кульмінацією зустрічі став розіграш брендованого одягу Yankov Club від спікера.

Вітаємо здобувача Андрія Баркалова з подарунком!

Ґречно дякуємо Іллі Янкову за мотиваційну зустріч та наставництво.

Особлива подяка за організацію та модерацію зустрічі, допомогу у проведенні відеозйомок Антону Галичому, Христині Гелеті, Анастасії Божковій, Єлизаветі Стеценко, Аліні Копаниці, Дарії Савченко, Валерії Фроленковій, Валерії Дуженко, Анастасії Ромашко, Ліані Ільченко, Кароліні Макарчук, Аліні Косарчук, Вікторії Артамоновій, Катерині Рожок, Михайлу Гончару, Вероніці Білорус, Аріні Рябошапко, Дар’ї Кухаренко, Шепель Софії, Бандурі Владиславу, Бунчак Єві, Фірсовій Вікторії, Христинченко Валерії, Волощук Марії, Верес Діані, Бруцькій Дарині, Долі Ксенії, Коту Руслану, Чакіну Едуарду, Єві Файвішенко, Шестаку Андрію. За інформаційну підтримку та популяризацію зустрічі у соціальних мережах університету – члену ради студентського самоврядування ФТМ Родіону Захожому, а також представникам Творчого рекламного об’єднання студентів університету (ТРОСу): Богдану Кулинку, Анастасії Бабак.

Чекаємо на нові події та плідні зустрічі у форматі офлайн!

Згуртований ДТЕУ. Разом ми сила!

Разом до перемоги!

 Файвішенко Діана,
д-р екон. наук, проф.,
завідувач кафедри журналістики та реклами

     

10.11.2023
433884
624
остання редакція 20.11.2023
433884