logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відбувся ярмарок вакансій - "Крок до успіху" з КНТЕУ

Загальна інформація

     03 грудня 2013 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся ярмарок вакансій "Крок до успіху" за участю провідних вітчизняних та  міжнародних компаній. Загалом у заході взяли участь майже 70 підприємств та установ.

     Ярмарок вакансій – це традиційний захід, який проводиться в КНТЕУ з 2002 року. Основна мета – дати студентам можливість знайти роботу за фахом або тимчасову, яка дозволяє поєднувати її з навчанням. 

     На ярмарку було представлено безліч вакансій у сфері готельно-ресторанного бізнесу, торгівлі, туризму, економічній сфері, фінансових та банківських установах, страхових компаніях тощо. Для компаній участь у цьому заході є відмінним способом розповісти про себе, про можливості розвитку кар'єри в рамках компаній, отримати базу потенційних працівників.

     Студентам ярмарок вакансій надав прекрасну можливість отримати максимум інформації з перших рук, познайомитися з компаніями, в яких вони можуть надалі отримати роботу, оцінити свої шанси і зрозуміти, які зусилля їм необхідно докласти, щоб претендувати на ту чи іншу вакансію.

     Деякі зі студентів-старшокурсників, які відвідали "Крок до успіху", вже мають досвід роботи і не лише в Україні. Сьогоднішній ярмарок вакансій для них – це чудовий шанс обрати з безлічі пропозицій роботу за спеціальністю, диплом з якої вони мають отримати вже за рік. Окрім студентів КНТЕУ ярмарок відвідали учні Київського вищого комерційного училища, які також мали багатий вибір роботи за фахом.

     Приємно було побачити серед представників компаній-роботодавців випускників Київського національного торговельно-економічного університету. Колись вони так само відвідували подібні заходи університету. А сьогодні вже дають поради майбутнім випускникам, як будувати успішну кар’єру та що для цього потрібно. Виявляється престижний диплом КНТЕУ - це не єдине, на що роботодавці звертають увагу. Перевага надається випускникам, які займалися активною громадською діяльністю у складі ради студентського самоврядування, мають організаторські здібності, ініціативні та комунікабельні. Якщо студент зміг проявити себе ще під час навчання – він зможе досягти вершин і в кар’єрі.

     У рамках заходу для студентів пройшов майстер-клас "10 кроків до успіху", що допоміг майбутнім спеціалістам отримати відповіді на актуальні питання, пов’язані з  сучасною кар’єрою.

 

03.12.2013
adv
2837
остання редакція 03.12.2013
Vita