logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

NEW стейкголдери ДТЕУ!

Загальна інформація

Співпраця зі стейкголдерами є одним із пріоритетних напрямів діяльності університету, складовою Системи управління якістю / Системи забезпечення якості вищої освіти.

Системний діалог з бізнесом сприяє формуванню сучасного освітнього середовища та забезпечує актуальність освітніх програм.

Університет постійно залучає роботодавців до участі в освітньому процесі та враховує тенденції ринку праці.

Для імплементації ініціатив, що надають конкурентні переваги здобувачам вищої освіти щомісяця до співробітництва з університетом долучаються нові стейкголдери. Партнери формують компетентності здобувачів вищої освіти, використовуючи практичний досвід та актуальні знання.

Договори та меморандуми про співробітництво, які укладено у грудні 2023 року:

Договір про співробітництво з Фондом державного майна України

Фонд державного майна України є центральним органом виконавчої влади із спеціальним статусом, що реалізує державну політику у сфері приватизації, оренди, використання та відчуження державного майна, управління об'єктами державної власності, у тому числі корпоративними правами держави щодо об'єктів державної власності, що належать до сфери його управління, а також у сфері державного регулювання оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності.

Договір про співпрацю з Державною навчально-науковою установою «Академія фінансового управління»

Державна навчально-наукова установа «Академія фінансового управління» є провідною установою з питань наукового забезпечення бюджетного процесу, розвитку системи управління державними фінансами.

Договір про співробітництво з Одеським національним економічним університетом

Одеський національний економічний університет – один із провідних закладів вищої освіти України, який засновано у 1921 році для підготовки висококваліфікованих фахівців з економіки та проведення досліджень усього спектру економічних проблем.

Меморандум про співпрацю з Приватним акціонерним товариством «ДИТЯЧИЙ СВІТ КИЇВ» як зовнішнім партнером освітніх програм «Економіка торгівлі», «Корпоративні фінанси»

Дитячий світ – це найбільший в Україні асортимент товарів для дітей та молоді під одним дахом, в якому зручно знайти будь-який товар: 15 000 найменувань іграшок, понад 10 000 найменувань взуття й одягу. Левову частку товарів постачає український виробник.

Партнер університету з 2011 року.

Договір про співробітництво та меморандум з ТОВ «ОМЕГА» ( мережа магазинів VARUS) як зовнішнім партнером освітніх програм «Економіка торгівлі», «Економіка бізнесу»

ТОВ «ОМЕГА» («VARUS») – національна українська мережа супермаркетів, яка налічує 104 супермаркети  у Дніпрі, Запоріжжі, Кам'янському, Києві, Кривому Розі, Марганці, Нікополі, Броварах, Вишгороді, Вишневому та інших містах України.

Партнер університету з 2016 року.

Угода про співробітництво з ГС «Національна туристична організація України»

Місія Національної туристичної організації України полягає в консолідації національної сфери туризму і гостинності, органів державної влади, місцевого самоврядування та академії, створенні і розвитку мережі DMO з метою сталого розвитку туризму в Україні.

Договір про співробітництво з ТОВ ВКФ «ОНИКС», Департамент кондитерського та хлібобулочного виробництва

ТОВ ВКФ «ОНИКС» – провідний виробник тортів і тістечок в Україні ТМ «Лучіано».

Договір про співробітництво з ТОВ «УКРРЕСТ»
ТОВ «УКРРЕСТ» – кафе-сироварня «Мацоні».


Договір про співробітництво з ТОВ «КПІ ПРО»
ТОВ «КПІ ПРО» – виробництво хліба і хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання, виробництво сухарів і сухого печива.

Договір про співробітництво з ТОВ «Сервіо Софт»

ТОВ «Сервіо Софт» (Expert Solution) – займається розробкою та сервісним обслуговуванням програмного забезпечення Servio. Основною спрямованістю діяльності є реалізація проєктів автоматизації підприємств сфери обслуговування (готелі, ресторани, розважальні комплекси).

Договір про співробітництво та меморандум з громадською організацією «Територіальні ініціативи» як зовнішнім партнером освітніх програм «Публічне управління та адміністрування», «Муніципальний менеджмент»

ГО «Територіальні ініціативи» працює для розвитку громадської активності та свідомості місцевих громад.

Директор центру розвитку кар’єри
Назаренко Оксана

29.12.2023
Вінс Валерій Вікторович
1538
остання редакція 29.12.2023
433884