logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск магістрів Інституту вищої кваліфікації ДТЕУ

Загальна інформація

У залі ректорату в максимально теплій та дружній атмосфері 22 грудня 2023 року відбулась урочиста церемонія вручення дипломів магістрів 62 випускникам (17 – з відзнакою) Інституту вищої кваліфікації ДТЕУ, які здобули освіту за іншою спеціальністю.

Вже втретє відбувся випуск тих, хто разом з нами пройшов складний шлях відбору за право навчати (для нас) і навчатися (для студентів) за кошти державного бюджету від Національного агентства України з питань державної служби за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Разом з кафедрою публічного управління та адміністрування вітаємо 28 випускників-державних службовців з черговою віхою на шляху професійного розвитку!   

Четвертий випуск 16 лікарів-магістрів програми «Управління закладами охорони здоров'я»! Вітаємо та разом з усім університетом вклоняємось та дякуємо за їх працю!

В цьому році Інститут вищої кваліфікації вже вдруге випустив 6 магістрів за спеціальністю «Психологія». Щиро вітаємо кафедру психології з реалізацією нашого спільного проєкту!

Серед випускників, також, магістри освітніх програм «Економіка та безпека бізнесу» - 5 осіб, «Облік і податковий консалтинг» - 2 осіб, «Право» - 2 осіб. Крім того, вітаємо трьох магістрів програми подвійного дипломування, спільної з італійським університетом імені Г. Марконі, - «Міжнародне бізнес-адміністрування». 

Під час урочистості ректор Анатолій Антонович Мазаракі радо привітав випускників та запросив до подальшої співпраці у якості тих, хто зможе долучитися до викладання в нашому університеті. З найкращими побажаннями до випускників звернулись перший проректор Наталія Володимирівна Притульська та директор Інституту вищої кваліфікації Бідюк Алла Миколаївна.

На святі були присутні завідувачі випускових кафедр: Новікова Наталя Леонідівна, Фоміна Олена Володимирівна, Бай Сергій Іванович, гаранти та викладачі програм, які щиро раділи нашим спільним досягненням.

Випускники високо оцінили якість організації навчального процесу та подякували всіх причетних до реалізації випускного фінішу.

Ще раз вітаємо наших магістрів із завершенням навчання у Державному торговельно-економічному університеті та бажаємо не втрачати жагу до самовдосконалення!

Дякуємо ректорату за підтримку та допомогу, а випусковим кафедрам за плідну співпрацю!

Усіх вітаємо з Новим роком та зичимо щастя, миру і злагоди!

28.12.2023
Вінс Валерій Вікторович
1234
остання редакція 29.12.2023