logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Лекція Голови Нацкомфінпослуг Бориса Візірова

Загальна інформація

6 грудня 2013 року в актовій залі Київського національного торговельно-економічного університету відбулася зустріч з Головою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, кандидатом наук з державного управління Візіровим Борисом Йосиповичем.

На початку зустрічі Борис Йосипович вручив лист подяки ректору КНТЕУ Мазаракі Анатолію Антоновичу та доценту кафедри фінансів факультету фінансів та банківської справи Тринчуку Віктору Вікторовичу за організацію і проведення у республіці Білорусь в листопаді цього року Міжнародної студентської олімпіади зі страхування й вагомий внесок у розвиток страхової культури, освіти та науки, підвищення фінансової грамотності молоді.

Борис Візіров розповів про створення та діяльність сервісного центру Нацкомфінпослуг щодо забезпечення захисту споживачів фінансових послуг, регулювання діяльності фінансових і страхових установ. Процес вдосконалення роботи Нацкомфінпослуг, який зараз відбувається, забезпечить відкритість і прозорість роботи комісії перед учасниками ринку та споживачами. Зокрема, Борис Йосипович повідомив про те, що в Нацкомфінпослуг триває обговорення законопроекту про заборону діяльності та реклами «фінансових пірамід» і карну відповідальність за порушення такого закону.

Лекція Голови Нацкомфінпослуг дуже швидко перетворилася на невимушений та активний діалог зі студентами університету. Їхні цікаві й актуальні питання продемонстрували високий професійний рівень навчання в КНТЕУ та дозволили Борису Візірову розповісти про сучасні перспективи у напрямах діяльності Нацкомфінпослуг.

Наприкінці зустрічі Борис Йосипович запросив до співпраці з Нацкомфінпослуг студентів Київського національного торговельно-економічного університету, які справили на нього враження професіоналів із високим науковим потенціалом, що прагнуть і хочуть розвиватися.

 

06.12.2013
shestack
3734
остання редакція 06.12.2013
Vita