Підготовка до літньої практики в Італії на ФРГТБ
Загальна інформація
Студенти усіх освітніх програм ФРГТБ продовжують підготовку до літньої практики в Італії, беруть участь у майстер-класах з приготування південноіталійських страв, вивчають особливості сервісу та італійську мову. Якщо восени студенти практично спостерігали за роботою наставника-шефа – президента Асоціації UCMItaly Паоло Брешия, то зараз, на майстер-класах (19–20 лютого 2024 р.), уже самостійно готують чудові страви: пасту з морепродуктами та дорадо з овочами і зеленим маслом.
Бажаємо натхнення та гарно підготуватися до літнього «італійського» сезону!
Враження наших здобувачів:
Гайдим Анна, група 2-12, спеціальність «Туризм і
рекреація»
Хочу поділитися своїми враженнями від проведених майстер-класів.
Майстер-класи – це можливість здобути нові знання та набути навичок
практикувати. На кожних майстер-класах розповідають цікаву
інформацію та надають корисні поради. Нас навчають
викладачі-професіонали, які мають великий досвід
і дають нам зрозуміти, що і як правильно робити. Вони нас вчать з
першого майстер-класу, як краще обслуговувати гостей і як взагалі
діяти майбутньому офіціанту. Коли ми зустрічаємося з
сеньйором Паоло і його помічниками, ми відчуваємо атмосферу
італійської культури і кухні, вчимося спілкуватися італійською
мовою та готуємося до виробничої практики. Велика вдячність за наше
навчання.
Закрасняна Анна, група 1-7, спеціальність «Харчові
технології»
Майстер-класи надзвичайно захоплюючі. Ми отримуємо величезну
«порцію» нової інформації, навчаємося цікавим кулінарним прийомам і
технікам. Викладачі – досвідчені професіонали, які діляться своїми
знаннями з великим ентузіазмом, і атмосфера на майстер-класах дуже
дружня і динамічна.
Донник Вікторія, група 1-17а, спеціальність «Туризм
і рекреація»
На майстер-класах дуже цікаво! Ми дізнаємося багато цікавих та
нових моментів у вивченні мови, викладачі майстер-класів завжди
допомагають та підказують, якщо щось незрозуміло.