logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Co-Founder / CreativeDirector у Taktika agency | Роман Гурбанов у ДТЕУ

Загальна інформація

У Державному торговельно-економічному університеті для рекламістів, журналістів та піарників організовано в офлайн-режимі менторинг із креативним директором Романом Гурбановим, Co-Founder / CreativeDirector у Taktika agency.

1 березня 2024 року в рамках серії зустрічей із представниками бізнесу здобувачі освітніх ступенів «магістр», «бакалавр» за освітніми програмами «Реклама», «Реклама і зв’язки з громадськістю» зустрілися з метою наставництва для обговорення креативних ідей у рекламній, журналістській та PR сферах.

За ініціативою кафедри журналістики та реклами Роман Гурбанов виступив у лабораторії реклами та медіатехнологій ДТЕУ з лекцією «Як пройти шлях від стажування в рекламі до власного креативного агентства».

Ментор розповів про свій шлях в рекламі від  самого початку  до  створення власного рекламного агентства, поділився корисними порадами зі студентами та дав інтерв’ю. Зустріч висвітлена на YouTube каналі кафедри.

Захід відбувся у форматі жвавого діалогу. Здобувачі наприкінці лекції ставили запитання Роману Гурбанову, вигравали подарунки.

Вітаємо наших переможців-першокурсників: представницю факультету торгівлі та маркетингу Таю Ілюченко і представника факультету міжнародної торгівлі та права Юліана Бардаса з пам’ятними подарунками та автографом від спікера.

Вдячні Роману Гурбанову за мотиваційну зустріч та наставництво.

Особлива подяка за організацію та модерацію зустрічі, допомогу у проведенні відеозйомок: Христині Гелеті, Антону Галичому, Єлизаветі Стеценко, Єві Файвішенко, Анастасії Бабак, найкращим представникам Творчого рекламного об’єднання студентів (ТРОС) та представникам кафедри журналістики та реклами Діані Файвішенко та  Ользі Добродум.

Чекаємо нових зустрічей та нових лекцій!
Приєднуйся і дій!
Освічені – непереможні!

    

Анастасія РОМАШКО,
здобувач освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю»
спеціальності «Журналістика»

01.03.2024
433884
637
остання редакція 05.03.2024
433884