logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Результати конкурсу "Краща студентська кімната-2013"

Загальна інформація

18 грудня 2013 року в студентському містечку КНТЕУ проводився І етап щорічного конкурсу-огляду на найкращий гуртожиток - обирали найстильніший і найсвятковіший хол гуртожитку та найкращу студентську кімнату.

РСС гуртожитків та студенти-активісти поставились до конкурсу відповідально і з величезним запалом. Кожен гуртожиток відрізнявся неймовірними ідеями та цікавими мотивами. Але все ж таки довелось обирати найкращих!

Оцінювали майстерність і креативність студентів заступники деканів з навчально-виховної роботи усіх факультетів, дирекція студмістечка, представники навчально-виховного відділу, голова РСС КНТЕУ та голови РСС усіх 3 гуртожитків. Члени комісії наполегливо і завзято обговорювали, кому ж віддати перемогу і визначилися таким чином:

І місце – гуртожиток № 4;

ІІ місце – гуртожиток №2;

ІІІ місце – гуртожиток №3.      

Мешканці 4-го гуртожитку пройнялися ідеєю «Льодового царства». У самій фортецi, немов на варті, сидить охоронець, а з його вікна можна милуватися невеличким лісом з ялинками ручної роботи. Домашню атмосферу створює камін, стилізований під загальну ідею.

У 2-ому гуртожитку панує атмосфера новорічного лісу. Організатори також все «обіграли» в стилі «хендмейд»,  виконана з душею та задоволенням робота об’єднала студентів в один дружній колектив. Вражають своєю об’ємністю величезні сніжинки, зірки та ялинки.

Варто також виділити старання мешканців 3-го гуртожитку, адже окрім холу вони прикрасили й усі 32 блоки!

У цьому році вперше були задіяні всі мешканці гуртожитку. Це не тільки об’єднало велику кількість студентів, а й долучило до спільної праці та надзвичайно вразило комісію. І дійсно, вигляд гуртожитку приголомшує, надихає й підіймає настрій. Найкращий блок був визначений радою студентського самоврядування 3 гуртожитку - 3 блок 9 поверх, староста - Шилюк Яна (ФЕМП 2-3).

У номінації "Краща студентська кімната-2013" переможцями стали: у 2-ому гуртожитку - кім. №71 (Ніколаєнко С.В. ФЕМП 4-2, Сітовська О.О. ФЕМП 2-25,  Сименога А.С. ФОАЕК 5-5; у 3-ому обрано кім. №141 (Чеснокова Д.І. ФЕМП 3-1, Удалова А.С. ФЕМП 2-7, Перфілова К.С. ФЕМП 2-16, Сергійчук Н.В. ФЕМП 2-1, Бура Н.В. ФФБС 2-6; у 4-ому – кім. №50 (Сухомлин А.Д. ФРГТБ 1-7, Антоненко Д.С. ФРГТБ 1-7, Калиушко Д.С. ФРГТБ 1-4, Богусловський В.А. ФФБС 5-2).

Ради студентського самоврядування щиро вдячні усім учасникам за створення домашнього затишку на території улюбленого університету.

Хочеться висловити особливу подяку голові РСС гуртожитку №2 Семенович Лілії, голові РСС гуртожитку №3 Мовсисяну Карену, голові РСС гуртожитку № 4 Мазур Олені.

У цьому році, як ніколи, було цікаво прогулюватись усіма гуртожитками, адже кожен з них відрізнявся ідейністю та масштабністю. Тепер з гордістю можна сказати, що свято наближається й до нас!

Полюховська Тетяна ФТТП 1-1,

Краснощок Iрина ФТТП 4-6

18.12.2013
Vita
6149
остання редакція 18.12.2013
Vita