logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Круглий стіл з представниками ІТ-компаній, партнерами кафедри бухгалтерського обліку КНТЕУ

Загальна інформація

18 грудня 2013 року на кафедрі бухгалтерського обліку КНТЕУ відбувся круглий стіл з представниками компаній ІТ-галузі: “Галактика”, “Інтелект-Сервіс”, “Хакерс Дизайн”, “Інвоко” (компанія-партнер корпорації “1С”). Протягом осіннього семестру студенти магістерської програми  “Управління інформаційними ресурсами в обліку” вивчали програмні продукти “Галактика ERP”, “ІС-ПРО”, “Фінанси без проблем” та “1С: Бухгалтерія для України 8”. Отримані знання дозволили їм успішно здати сертифікаційні екзамени та отримати сертифікати користувачів програм “Галактика ERP”, “ІС-ПРО”, “Медок”,  “Фінанси без проблем”.

Вручаючи сертифікати студентам, О. Чернявська, директор навчального центру корпорації “Галактика”, відзначила наполегливість та бажання студентів навчитися і пройти сертифікацію за програмою “Галактика ERP”. Варто зазначити, що студенти проходили курс підготовки до сертифікації на базі тренінг-центру корпорації.

Н. Орлова, менеджер з продажу компанії  "Інтелект-Сервіс”, наголосила, що отримані сертифікати стануть додатковою перевагою для студентів під час працевлаштування після завершення університету. Компанія “Інтелект-Сервіс” надала можливість студентам пройти навчання та сертифікацію за програмами “ІС-ПРО” та “Медок”. Програма “Медок” на сьогодні є найбільш відомою системою формування й передач електронної звітності. Комплекс “ІС-ПРО” – складне комплексне рішення для автоматизації підприємств. Студенти пройшли практичний курс роботи з програмами та успішно здали сертифікаційні іспити.

Директор компанії “Хакерс Дизайн” Г. Овруцький побажав студентам і надалі прагнути знань, які знадобляться їм у практичній діяльності. Студенти-магістри отримали сертифікати користувачів програми “Фінанси без проблем”  у жовтні.

Про перспективи сертифікації за програмними продуктами корпорації “1С” розповів студентам К. Комаров, директор  компанії “Інвоко”, на базі якої частина студентів проходитиме практику та підготовку до сертифікації “1С: Професіонал”.

Співпраця  кафедри бухгалтерського обліку з компаніями-розробниками програмного забезпечення для автоматизації обліку є важливим кроком у забезпеченні практичності отримуваних студентами знань. Всі студенти спеціалізації проходитимуть практику на базі компаній-партнерів, що дозволить їм ближче ознайомитися з роботою компаній та зрозуміти особливості розробки й впровадження проектів автоматизації обліково-фінансових робіт.

18.12.2013
Vita
2698
остання редакція 18.12.2013
Vega