logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ХVІІ Всеукраїнський круглий стіл «Якість підготовки менеджерів: принципи, технології, перспективи»

Загальна інформація

Розвиток освітніх програм в умовах турбулентних змін на ринку праці є важливим завданням для освітніх закладів. Саме тому традиційно наприкінці навчального року та напередодні Дня науки кафедра менеджменту ДТЕУ провела 17 травня 2024 року Всеукраїнський круглий стіл, присвячений проблематиці якісної підготовки менеджерів, під гаслом «Якісна освіта – передумова нашої перемоги та  успішного бізнесу!».

Учасників круглого столу привітали декан ФЕМП ДТЕУ Олександр Міняйло та завідувач кафедри менеджменту Сергій Бай, які у зверненні до гостей та учасників наголосили на актуальності проблеми якості підготовки менеджерів, зважаючи на сучасні виклики.

Ольга Лабенська (HR бізнес-партнерка торговельної мережі АТ «Рітейл Груп») присвятила свій виступ створенню та розвитку академії управління в ритейлі, кадровим проблемам у торговельній мережі  «Велмарт», зосередила увагу на актуальності розвитку hard і soft skills випускників у процесі успішного працевлаштування, можливостях їх набуття під час проходження студентами практичної підготовки в компанії.

Віцепрезидент Global Shared Services Center, відомої в Україні та світі ІТ- компанії «SoftServe», Сергій Мінєєв розкрив актуальну проблематику кадрового адміністрування в умовах цифрової трансформації та воєнного стану України,  ознайомив слухачів із диджитал-технологіями компанії «SoftServe» в роботі з кадрами, інноваційними підходами держави до регулювання трудових відносин, підтримкою мобілізованих та демобілізованих працівників, змінами в оподаткуванні діяльності вітчизняних ІТ-компаній завдяки укладанню гіг-контрактів у системі Дія Сіті.

Виступ операційної директорки HR-бренд агенції «UGEN» Марини Джулай було присвячено тенденціям та актуальним HR-практикам, значимості проєктів з формування та розвитку бренду роботодавця в Україні, факторам привабливості вибору роботи випускниками ЗВО, очікуванням роботодавців та критеріям вибору місця роботи шукачами, який викликав активну дискусію слухачів.

Менеджерка з регіонального розвитку бренду Calzedonia ТОВ «МНС «ІНВЕСТМЕНТ» Ірина Половко поділилася досвідом роботи міжнародної торговельної компанії, акцентуючи увагу на сучасних технологіях оцінювання та мотивації персоналу в компанії, розповіла про власний кар’єрний шлях у бізнесі.

Щиро дякуємо спікерам за цікаві виступи та бажання ділитися цінним практичним досвідом. Бажаємо всім нам Перемоги!

З надією на подальшу плідну співпрацю в напрямі поєднання освіти, науки та практики,

Сергій БАЙ,
д-р. екон. наук, проф., завідувач кафедри менеджменту

21.05.2024
433884
982
остання редакція 21.05.2024
433884