logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Виїзне практичне заняття у Центрі надання адміністративних послуг міста Києва

Загальна інформація

У межах вивчення дисципліни обов’язкової компоненти «Адміністративні послуги» 21 травня 2024 року для студентів денної форми навчання освітніх програм «Публічне управління та адміністрування» та «Муніципальний менеджмент», викладачі кафедри публічного управління та адміністрування ДТЕУ канд. держ. упр., гарант освітньої програми «Публічне управління та адміністрування» освітнього ступеня «бакалавр», доцент кафедри Ірина Динник та канд. держ. упр., гарант освітньої програми «Публічне управління та адміністрування» освітнього ступеня «магістр» доцент кафедри Наталія Мірко організували та провели виїзне практичне заняття у Центрі надання адміністративних послуг міста Києва у співпраці з Наталією Шамрай, канд. держ. упр., Директором Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Головою Всеукраїнської Асоціації ЦНАПів.

Наталія Шамрай та її заступник Наталія Ткач провели надзвичайно цікаву та змістовну екскурсію ЦНАПом міста Києва, прочитали для студентів змістовну лекцію на тему «Організація надання адміністративних послуг в умовах воєнного стану».

Студенти мали можливість побачити на власні очі, як надають адміністративні послуги, як працює ЦНАП в умовах воєнного стану та які нові послуги громадянам постійно з’являються.

Наталія Ткач професійно відповіла на запитання наших студентів, оскільки вони є майбутніми державними службовцями та посадовими особами органів місцевого самоврядування.

Студенти й викладачі кафедри публічного управління та адміністрування ДТЕУ висловлюють щиру вдячність Наталії Шамрай та Наталії Ткач за плідну дискусію та цікаву екскурсію ЦНАПом міста Києва.

Ми продовжуємо наші найкращі традиції співпраці кафедри публічного управління та адміністрування ДТЕУ з фахівцями у сфері публічного управління та адміністрування.

Динник Ірина Петрівна
канд. держ. упр., доцент кафедри публічного управління та адміністрування

21.05.2024
43630
799
остання редакція 22.05.2024