logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День університету 2024

Загальна інформація

Цьогорічний День університету, що об’єднав у стінах ДТЕУ наших студентів, випускників, вступників, співробітників та партнерів, відбувся 25 травня 2024 року.

У межах заходу було організовано та проведено низку активностей, які мали на меті збір коштів на підтримку Збройних Сил України. Так, до програми увійшли:

  • інтерактивні локації від факультетів з солодкою ватою, охолоджуючими напоями, розписом шоперів, безпрограшними лотереями, яскравими фотозонами, смаколиками та «магічними передбаченнями»; 
  • мистецькі заходи (SUTE Art fest, Art-терапія, Фотобудка, Алея асоціацій); 
  • гастротур від гуртожитків;
  • співочий конкурс «Караоке на фонтані»;
  • спортивні івенти (облаштовано АктивЗону - волейбол, настільний теніс, бадмінтон, мега джанга, фрізбі, міні футбол, твістер).

У кожного була можливість на зазначених локаціях зробити донат на благодійну банку у межах Великого збору ДТЕУ.

Традиційно відбувся СмачноФест – кулінарний фестиваль, на якому представники факультетів ДТЕУ та відокремлених структурних підрозділів пригощали гостей різноманітними смаколиками. Висловлюємо подяку Житомирському торговельно-економічному фаховому коледжу та Київському торговельно-економічному фаховому коледжу за багаторічну активність в рамках проведення Дня університету та їх кулінарні шедеври.

На головній сцені університету студенти влаштували яскраве дійство під девізом «Відчуй силу музики!», де вразили усіх присутніх вокальними та хореографічними номерами. Ректор Державного торговельно-економічного університету Анатолій Мазаракі, за традицією, відкрив урочистий захід і звернувся до Родини ДТЕУ з вітальними словами, згадав ключові досягнення університету та зазначив, що невпинний і ефективний розвиток закладу буде продовжуватись і надалі.

Під час урочистостей відбулося відзначення компаній-партнерів університету за активну участь в освітньому процесі. Так, сертифікатами, які засвідчують партнерство з розвитку інноваційної складової освітнього процесу у Навчально-науковому центрі бізнес-симуляції, відзначено ТОВ «Епіцентр К», ТОВ «Новус Україна», Торговельну мережу «Територія мінімальних цін», Мережу магазинів «Антошка».

Окремо, подяками за бізнес-менторство в освітньому проєкті «Віртуальна торговельна мережа “Гермес”» Навчально-наукового центру бізнес-симуляції ДТЕУ відзначено Ларису Петрову (ТОВ «Епіцентр К»), Максима Мельника (ТОВ «Новус Україна»), Євгенію Левченко(Торговельна мережа «Територія мінімальних цін»), Надію Кройтор (Торговельна мережа «Територія мінімальних цін»), Івана Чивкіна (Мережа магазинів «Антошка»).

Цього ж дня поповнився список партнерів ДТЕУ – відбулося підписання договору про співробітництво між Державним торговельно-економічним університетом, Українським національним комітетом Міжнародної торгової палати та Дипломатичною академією України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ. Вітаємо нових партнерів у родині ДТЕУ!

Вступники, які завітали на свято, мали змогу поспілкуватися з представниками Приймальної комісії, отримати консультацію щодо вступу, а також самостійно ознайомитися з кампусом університету під час індивідуальних екскурсій з відвідуванням аудиторій, лабораторій, коворкінгів, комп’ютерних класів, спортивних споруд, гуртожитків, бібліотеки, VR-студій тощо.

Випускникам День університету подарував можливість зустрітися зі своїми одногрупниками та викладачами, згадати студентські роки та ознайомитися з сучасним життям рідної Alma Mater.

Яскравий, атмосферний та благодійний День університету 2024 відбувся!

Висловлюємо вдячність партнерам (брендам «Моршинська», «Novus», «Varus», «Оболонь») за участь та допомогу у проведенні заходу.

Дякуємо ЗСУ за можливість жити, навчатись та зустрічатися разом під мирним небом!  

До нових зустрічей!

25.05.2024
443230
1197
остання редакція 29.05.2024
43630