logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Навчально-пізнавальна екскурсія сучасним логістичним центром ТОВ «Новус Україна»

Загальна інформація

Здобувачі вищої освіти Державного торговельно-економічного університету 22 травня відвідали логістичний центр ТОВ «Новус Україна». Організаторами заходу були компанія-партнер університету ТОВ «Новус Україна», навчально-науковий центр бізнес-симуляції та кафедра торговельного підприємництва та логістики ДТЕУ. Екскурсія викликала велике захоплення у студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Логістична діяльність», та учасників Клубу логістів.

Логістичний центр ТОВ «Новус Україна» – це сучасний розподільчий центр, який має понад 35 тис м² складських площ, 18 температурних зон, сучасне інноваційне обладнання, роботизовані технології та застосовує ефективні методи управління складським процесом.

Під час екскурсії майбутні логісти мали змогу пройти шляхом товару – від зони приймання та розвантаження до зони комплектації замовлення та відвантаження. Особливо було цікаво побувати у зонах низьких температур та замороженої продукції, де навіть за температури - 20° С студенти допитливо спостерігали за всіма особливостями організації процесу у складних умовах.

Майбутні фахівці логістичної галузі активно ставили запитання директору з логістики ТОВ «Новус Україна» Костянтину Паршину, який проводив екскурсію, перевіряли правдивість теорії на практиці, розповідали про свої вміння та отримали від співробітників логістичного центру високу оцінку рівня їхніх знань

Безперечно, такі заходи мають надзвичайну важливість для здобувачів вищої освіти. Висловлюємо щиру вдячність нашим партнерам ТОВ «Новус Україна» за чудову можливість побачити всі особливості складської логістики на практиці, набути корисного досвіду та отримати позитивні емоції, адже зв’язок освіти та бізнесу є дуже актуальним, особливо в умовах сьогодення.

Аліна НЕЧИПОРУК,
канд. екон. наук, доцент кафедри торговельного підприємництва та логістики

22.05.2024
433884
716
остання редакція 28.05.2024
433884