logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«Студентська Ліга» визначила переможця

Загальна інформація

Фінальною грою та визначенням переможців завершився IX сезон «Студентської ліги» ДТЕУ. У фіналі зустрілися 5 команд, які своїми жартами та донатами вибороли можливість поборотися за омріяний кубок та звання переможця: збірна ФЕМП «It`s МИ», дві збірні команди ФТМ – «Без Б» і «Інші», монокоманда студента ФФО «Два по ціні одного» та збірна ФМТП «Що нового?».

Визначити студентський колектив, який продемонструє найвлучніші жарти та подарує позитивні емоції глядачам, було покликане вельмишановне журі, яке складалося із відомих представників цієї сфери:

  • Степан Казанін – актор студії «Квартал 95»;
  • Коля Капішон – ведучий, стендап-комік, фронтмен гурту «Уляна Дель Рей», співвласник комедійного гастро пабу «Довгі Бурхливі Оплески»;
  • Інна Приходько – актриса театру та кіно, пародистка;
  • Віктор Перунський – сценарист, стендап комік, редактор Західної Ліги Сміху, капітан команди Ліги Сміху «Налисники»;
  • Андрій Бережко – стендап-комік, креативний продюсер ютуб каналу «Мінус перший», учасник багатьох розважальних шоу;
  • Артем Чижов – начальник відділу культури та дозвілля центру молодіжної та інформаційної політики ДТЕУ, головний редактор та керівник Студентської Ліги, випускник нашого університету.

Фінал цього сезону «Ліги» визначав переможця у двох номінаціях: команда, що зібрала найбільші суму донатів на ЗСУ та власне володаря титула переможця.

За найбільшу суму донатів на своїй благодійній банці кубок отримала монокоманда студента ФФО «Два по ціні одного», загалом за фінал на благодійні банки усіх команд надійшло 8 435 грн на допомогу ЗСУ.

Рішенням почесного журі, з найвищою сумою балів за три конкурси володарем Кубку ІX сезону «Студентської Ліги» стали представники факультету економіки, менеджменту та психології – команда «It’s МИ», тим самим команда підтвердила свій статус переможців, адже в минулому році теж здобули перемогу у фіналі «Студентської ліги».

Дякуємо командам, дякуємо журі та щиро дякуємо ЗСУ!

17.05.2024
433884
557
остання редакція 28.05.2024
433884