logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Підсумки спортивного сезону

Загальна інформація

Державний торговельно-економічний університет з року в рік займає передові позиції у молодіжному спортивному русі серед закладів вищої освіти. Студентський спорт є драйвером та одночасно важелем впливу на розвиток здоров’я нації, недаремно Спартакіада серед збірних команд факультетів триває цілий рік та об’єднує понад 700 атлетів з різних видів спорту.

Традиційно заключним видом змагань став чирлідинг, який 22 травня об'єднав університетську родину під час виступів команд факультетів. Старт змагань дав ректор Державного торговельно-економічного університету - Анатолій Антонович Мазаракі, який підкреслив, що ДТЕУ виховує чемпіонів на всіх рівнях: України, Європи та Світу.

Кожен факультет підготував власну програму, аби вразити вельмишановне журі, які із власного досвіду знають про виснажливі тренування та мають у своєму арсеналі не одну перемогу:

  • Корінець Анна – чемпіонка світу та Європи з чирлідингу, майстер спорту міжнародного класу, головний тренер клубу Academy Angels Ukraine, суддя першої категорії;
  • Скляр Анна – багаторазова чемпіонка України з чирлідингу, учасниця чемпіонату світу, тренер клубу Junior Sport, суддя першої категорії;
  • Андрєєва Наталія – майстер спорту з художньої гімнастики, тренер СДЮСШ «Школа Дерюгіних», суддя першої категорії.

За підсумками виступів переможний кубок здобула збірна команда ФТМ, другими стали дівчата ФМТП, а третіми стали представники ФФО.

Спартакіада серед збірних команд факультетів цілий рік об’єднувала поціновувачів спорту, саме під час змагань атлети здобували омріяні перемоги, отримували досвід командної роботи та заряджали емоціями свої групи підтримки. За сумою балів з усіх видів спорту перемогу у загальнокомандному заліку Спартакіади здобув факультет торгівлі та маркетингу, почесне друге місце виборов факультет міжнародної торгівлі та права, а трійку лідерів замкнув факультет економіки, менеджменту та психології.

ДТЕУ пишається своїми спортсменами, і бажає кожному здобувати все нових перемог!

22.05.2024
433884
725
остання редакція 28.05.2024