logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Нове партнерство: підписання Меморандуму про співпрацю між ДТЕУ та ДП «Шенкер»

Загальна інформація

У залі ректорату ДТЕУ 21 травня о 10:00  відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю з ДП «Шенкер».

Меморандум підписали ректор Анатолій Мазаракі та директор ДП «Шенкер» Юлія Аглічанова.

ДП «Шенкер» (DB Schenker)  –  це міжнародний логістичний 3PL оператор, що має найбільшу мережу офісів у всьому світі (понад 130 країн) та займає провідні позиції на ринку надання логістичних послуг. Представництво в Україні відкрито з 1996 року та пропонує повний спектр послуг, як-от: транспортування вантажів автомобільним, морським, авіаційним транспортом, митно-брокерські послуги, складська логістика.

Попри виклики сьогодення, компанія продовжує знаходити рішення для клієнтів, відкривати власні сервіси на логістичному фронті задля підтримки економіки країни та Перемоги!

Анатолій Мазаракі висловив надію на ефективний розвиток партнерства та підкреслив: «Логістика в умовах оголошення воєнного стану набуває критичного значення, оскільки визначає ефективність та успішність воєнних операцій, гуманітарної допомоги та забезпечення населення необхідними товарами. Сьогоднішня подія буде мати практичне значення для підготовки майбутніх фахівців з логістики. Ми укладаємо меморандум, у який закладено нові ідеї та сподівання на подальшу співпрацю».

Юлія Аглічанова у своєму виступі наголосила на важливості бізнесу зацікавити молоде покоління у цьому виді діяльності: «Логістика не може зупинитися, а одним із викликів сьогодення є нестача фахівців у цій галузі, тому ми маємо працювати разом задля спільного майбутнього у вільній Україні».

Відтепер наші майбутні логісти набуватимуть практичного досвіду та зможуть відчути себе професіоналами разом із компанією DB Schenker!

Дякуємо нашим партнерам за зустріч! Нехай цей Меморандум стане початком нової сторінки нашого партнерства, наповненого взаємною довірою та розвитком. Разом ми зможемо досягти ще більших вершин!

Наталія Ільченко, д-р. екон. наук, професор,
завідувач кафедри торговельного підприємництва та логістики

21.05.2024
43630
670
остання редакція 29.05.2024
43630