Захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії Серенка А. А.
Загальна інформація
    
       -   Захист дисертації Серенка
Антона Андрійовича на тему «Технологія
низьколактозних кисломолочних напоїв на основі сколотин»
на здобуття ступеня доктора філософії зі спеціальності 181 –
Харчові технології.   -
  Голова ради. Кравченко Михайло Федорович,
доктор технічних наук, професор, професор кафедри ресторанних і
крафтових технологій Державного торговельно-економічного
університету Рецензент 1. Гніцевич Вікторія Альбертівна,
доктор технічних наук, професор, професор кафедри ресторанних і
крафтових технологій Державного торговельно-економічного
університету Рецензент 2. Вітряк Оксана Павлівна, кандидат
технічних наук, доцент, доцент кафедри ресторанних і крафтових
технологій Державного торговельно-економічного університету Опонент 1. Даниленко Світлана Григорівна,
доктор технічних наук, старший науковий співробітник, завідувач
відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурсів НААН
України Опонент 2. Болгова Наталія Вікторівна, кандидат
сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри технологій та
безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного
університету
 

 
 
 
 
 
 
 18.06.2024
 18.06.2024
 
 
 
 13:00
 13:00
 
 
 Державний
торговельно-економічний університет, ауд. А-1
(укриття)
  Державний
торговельно-економічний університет, ауд. А-1
(укриття)
 
 
 Науковий
керівник Юдіна Тетяна Іллівна, доктор технічних наук,
професор, професор кафедри ресторанних і крафтових технологій
Державного торговельно-економічного університету
 Науковий
керівник Юдіна Тетяна Іллівна, доктор технічних наук,
професор, професор кафедри ресторанних і крафтових технологій
Державного торговельно-економічного університету
 
 
 
 
 Склад разової спеціалізованої
ради:
 Склад разової спеціалізованої
ради:
 
 
 
 
 
 
 З дисертацією можна
ознайомитися 
за посиланням.
 З дисертацією можна
ознайомитися 
за посиланням.
-






 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
     
     
     
      



