logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Програма академічної мобільності Erasmus+ у Щецинському університеті Республіки Польща

Загальна інформація

Доцент кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу Шведова Ганна Леонідівна протягом 20–24 травня 2024 року в межах програми академічної мобільності Erasmus+ відвідала Щецинський університет в Республіці Польща.

Під час заходу було організовано дискусії на актуальні теми у сфері академічної мобільності, в яких брали участь викладачі з провідних університетів Албанії, Косово, Кенії, Нігерії та Щецинського університету. Це сприяло обміну думками, ідеями та досвідом, а також поглибленню знань учасників у освітній галузі. Учасники могли створювати освітню платформу, щоб будувати (налаштовувати) зв’язки з експертами з різних країн світу для подальшої більш тісної співпраці, партнерства, обміну знаннями між університетами та розвитку освітніх проєктів.

Протягом тижня участі в програмі академічної мобільності відбулось ознайомлення з практиками в освітній галузі щодо використання засобів штучного інтелекту під час відвідування кафедри біології, організацією підготовки докторів філософії у відділі аспірантури, підготовки педагогів у відділі мистецтва Факультету суспільних наук Щецинського університету. Це були презентації, майстер-класи та дискусії, які сприяли розширенню освітніх компетентностей і вдосконаленню дослідницьких навичок.

В процесі участі в програмі академічної мобільності розглянуто проєкти партнерських угод та погоджено напрями можливої співпраці між провідними університетами Республіки Косово, Албанії та юридичним факультетом Щецинського університету. Партнерські угоди відкриють нові можливості й перспективи для міжнародного співробітництва, обміну досвідом, інтернаціоналізації та розвитку освіти в ДТЕУ.

За підсумками участі в програмі академічної мобільності Erasmus+ на базі Щецинського університету розвинено міжкультурні компетентності в системі вищої освіти, налагоджено взаємодію з колегами з різних країн світу, вивчено різні робочі практики та культурні норми. Отримано цінний досвід та знання, які сприятимуть подальшому розвитку вищої освіти в ДТЕУ. Завдяки взаємодії з міжнародними установами, зокрема університетами, ДТЕУ зможе впроваджувати нові підходи та покращувати якість освітнього процесу, досягти інтернаціоналізації та ефективного партнерства.

Шведова Ганна Леонідівна,
доцент кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу

24.05.2024
43630
344
остання редакція 11.06.2024