logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

NEW стейкголдери ДТЕУ

Загальна інформація

Співпраця зі стейкголдерами є ключовим напрямом діяльності університету та важливою частиною системи забезпечення якості вищої освіти. Активний діалог із роботодавцями сприяє створенню сучасного освітнього середовища та актуалізує освітні програми. Щомісяця університет залучає нових стейкголдерів, які допомагають впроваджувати ініціативи, що надають студентам конкурентні переваги.

Партнери університету відіграють важливу роль у формуванні компетентностей студентів, діляться практичним досвідом та знаннями. Щороку розширюються напрями співпраці, що дає змогу реалізовувати численні проєкти разом із професіоналами-практиками, які сприяють підготовці фахівців, затребуваних роботодавцями, та забезпечують високі професійні стандарти.

Партнери, які приєдналися цього місяця до співпраці, допоможуть університету забезпечити якісну підготовку студентів, відкрити перед ними нові перспективи.

Договори та меморандуми про співробітництво, які укладено у травні 2024 року:

Договір про співробітництво з Дипломатичною академією України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ та Українським національним комітетом Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine)

Дипломатична академія України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ (ДАУ при МЗС) – державний навчально-науковий заклад післядипломної освіти, що здійснює підготовку, перепідготовку та професійне навчання працівників дипломатичної служби і спеціалістів інших державних установ для роботи у сфері міжнародних відносин.

Партнер університету з 2020 року.

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) – перший національний комітет на території країни, створений у 1998 році, об’єднує національні підприємства та компанії-нерезиденти, які представляють великий та середній бізнес.

Партнер університету з 2002 року.

Меморандум з Італійським агентством зі співробітництва у сфері розвитку (AICS)

Італійське агентство зі співробітництва у сфері розвитку (AICS) – працює із січня 2016 року, його завдання зблизити Італію з її основними європейськими та глобальними партнерами у прагненні розвитку.

Договір про співробітництво з Музеєм історії міста Києва

Музей історії міста Києва – музейно-виставковий комплекс, що складається з постійної історичної експозиції та виставкового центру. Репрезентує різноманітні історичні, мистецькі та пізнавальні проєкти. У ньому висвітлюють різні аспекти історії, літератури, науки, мистецтва, суспільно-політичного життя міста.

Договір про співробітництво з ПП «Конекс»

ПП «Конекс» – одна з найбільших фармацевтичних компаній України.

Аптечна мережа компанії налічує понад 200 аптек у Вінницькій, Хмельницькій, Чернівецькій, Черкаській, Кіровоградській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Рівненській, Тернопільській та Одеській областях.

Договір про співробітництво з ТОВ «Гуд Фудс Компані»

ТОВ «Гуд Фудс Компані» – компанія є першим виробником хумусу в Україні з 2010 року під торговою маркою «Yofi!». Для виробництва хумусу використовують нут тільки свіжого врожаю, вирощений фермерами на українській землі, якісні та сертифіковані інгредієнти.

Договір про співробітництво з ГО «Українська Асоціація Маркетингу»

ГО «Українська Асоціація Маркетингу» (ГО «УАМ») – всеукраїнська громадська організація, створена за професійною ознакою.

Основні завдання:

  • формування цивілізованого бізнес-середовища в Україні;
  • просування маркетингу як чинника, що визначає економічний розвиток і добробут країни;
  • підтримка малого і середнього бізнесу через впровадження принципів маркетингу в господарську діяльність;
  • сприяння формуванню прозорого механізму взаємодії між навчальними закладами, бізнесом та органами державного управління у сфері освіти маркетологів.

Договір про співробітництво із ФОП «Олефіренко К.Г.» (мережа просторів дитячих свят Family Quest)

Family Quest – компанія, яка розробляє захопливі живі квести для дітей, інтерактивні шоу та сімейні квест-кімнати.


Договори та меморандуми про партнерство освітніх програм:

Договір про співробітництво з медичним центром ТОВ «MЦ SENSAVI» як зовнішнім партнером освітньої програми «Фармація»

Медичний Центр SENSAVI – це поєднання інноваційних лазерних технологій і багаторічного досвіду фахівців у сфері пластичної та амбулаторної хірургії, естетичної операційної гінекології, дерматоонкології, дерматокосметології, трихології, урології та подології.

Меморандум про співпрацю з ДП «Шенкер» як зовнішнім партнером освітніх програм «Логістична діяльність», «Товарознавство і комерційна логістика», «Торговельний бізнес» освітнього ступеня «бакалавр», «Логістика та управління ланцюгами постачання», «Товарознавство і комерційна логістика», «Ритейлінг та дистрибуція» освітнього ступеня «магістр», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітнього ступеня «доктор філософії»

ДП «Шенкер» (DB Schenker) – це міжнародний логістичний 3PL оператор, що має найбільшу мережу офісів у всьому світі (понад 130 країн) та займає провідні позиції на ринку надання логістичних послуг. Представництво в Україні відкрито з 1996 року та пропонує повний спектр послуг, як-от: транспортування вантажів автомобільним, морським, авіаційним транспортом, митно-брокерські послуги, складська логістика.

Меморандум про співпрацю з ТОВ «Гуд Фудс Компані» як зовнішнім партнером освітніх програм «Маркетинг», «Рекламний бізнес» освітнього ступеня «бакалавр», «Маркетинг-менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Рекламний бізнес, «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг» освітнього ступеня «магістр», «Маркетинг» освітнього ступеня «доктор філософії»

ТОВ «Гуд Фудс Компані» – виробник продуктів харчування, лідер з виробництва хумусу в Україні під торговою маркою «Yofi!».


Договори із закладами вищої освіти:

Договір про співпрацю з Національним університетом харчових технологій

Національний університет харчових технологій – провідний заклад вищої освіти, у якому здійснюють підготовку висококваліфікованих фахівців для всіх галузей господарства.

Нині у складі університету  3 навчально-наукові інститути,

3 факультети, 37 кафедр, 29 із яких – випускові; 2 інститути післядипломної освіти, 11 коледжів, 2 філії, розташовані у різних регіонах України; розвинена науково-дослідна частина, осередком якої є Проблемна науково-дослідна лабораторія.

Партнер університету з 2005 року.

Договір про співробітництво з Національним університетом «Чернігівська політехніка»

Національний університет «Чернігівська політехніка» – багатопрофільний навчально-науковий центр із системою безперервної освіти, до складу якого входять система довузівської підготовки, 7 навчально-наукових інститутів, 2 факультети, 33 кафедри, центр перепідготовки та заочного навчання, аспірантура та докторантура.

Договір про співпрацю з Університетом Короля Данила

Університет Короля Данила – заклад вищої освіти в Івано-Франківську, який здійснює підготовку бакалаврів, магістрів та аспірантів із 16-ти різнопрофільних спеціальностей. Основні принципи роботи університету спрямовані на відповідність стандартам закладів вищої освіти європейського рівня.

Договір про співробітництво із Сумським державним педагогічним університетом імені А. С. Макаренка

Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка (СумДПУ) – педагогічний університет у обласному центрі, м. Суми, один із найдавніших закладів вищої освіти Сумщини, який здійснює освітню діяльність за 26 спеціальностями і 35 спеціалізаціями ІІІ і IV рівнів акредитації.


 

Більш детальна інформація про партнерство за покликанням...

Назаренко Оксана,
директор центру розвитку кар’єри

31.05.2024
433884
133
остання редакція 24.06.2024
433884