logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск бакалаврів 2024

Загальна інформація

Завершується навчальний рік, а отже Державний торговельно-економічний університет випускає чергове покоління фахівців освітнього ступеня «бакалавр». Цього року 2532 випускників денної форми навчання отримують дипломи державного зразка, з яких 291 – з відзнакою.

Перші церемонії вручення дипломів відбулись 28 червня 2024 року. Першочергово документ про вищу освіту отримали відмінники та випускники, що впродовж чотирьох років навчання брали активну участь у житті університету. Відкрив урочистий захід ректор ДТЕУ Мазаракі Анатолій Антонович. Вітаючи бакалаврів з визначною подією, він зазначив: «Ви вже багато чого досягли. Було важко, тому що навчання прийшлося на вкрай важкий період: спочатку Covid, потім – війна. Але ви проявили себе гідно: ви навчалися, надавали допомогу, були волонтерами. Я бажаю вам здоров’я, миру, гарного майбутнього. Вірю, що всі ваші плани та мрії збудуться!».

Від імені студентства виступила заступниця голови Ради студентського самоврядування ДТЕУ Жулей Віталіна. Вона подякувала адміністрації університету і особисто ректору Анатолію Антоновичу за створені чудові умови для навчання і розвитку та відмітила, що попри складні часи, ці чотири роки були неймовірними.

Серед факультетів першими омріяні дипломи отримали 400 студентів факультету технологій та бізнесу, 35 з них – з відзнакою. Звертаючись до присутніх, декан ФТБ Ведмідь Надія Іванівна зазначила, що цей випуск історичний – перший після нещодавньої реорганізації факультету. «Пам’ятайте, ви отримали якісну освіту, ви навчалися в найкращому закладі країни. Ніколи не сумнівайтеся у своєму професіоналізмі і своїх можливостях, ставте перед собою амбітні цілі і йдіть до їх реалізації. Хочу щоб ви пам’ятали, що двері Alma mater завжди для вас відкриті і ви назавжди залишитесь частинкою великої родини ДТЕУ. Бажаю міцного здоров’я, успіхів, благополуччя та миру!» - натхненними словами привітала випускників Надія Іванівна.

Цього ж дня 740 дипломів (із них 90 – з відзнакою) вручено бакалаврам факультету торгівлі та маркетингу. З урочистою промовою до випускників звернувся декан ФТМ Осика Віктор Анатолійович: «Пам’ятайте, якщо ви хочете чогось досягти, то не повинні зупинятися ні на хвилину, ви маєте постійно навчатися. Ми пишаємося вами. Багато з вас – переможці олімпіад, конкурсів та інших змагань всеукраїнського та міжнародного рівня. Бажаю, щоб усі мрії та сподівання збулися, щоб якнайшвидше закінчилася війна і ви змогли наповну жити і відчути радість молодості. Бажаю вам світлої долі, гарного шляху і кар’єрного росту!».

Урочистості з нагоди випуску бакалаврів факультету фінансів та обліку відбулись 29 червня 2024 року. Документ про вищу освіту отримали 194 майбутніх працівників фінансової сфери, 19 з яких – відмінники. До своїх вихованців звернулася декан ФФО Канєва Тетяна Володимирівна: «Ви – вкрай необхідні державі фахівці, бо без фінансів, без банківської системи жодна держава жити не може. Піднімайте Україну! Підтримуйте один одного. Бажаю якнайшвидшої перемоги, миру, щастя, добробуту, реалізуйтеся у тій сфері, де ви хочете себе бачити. Постійно розвивайтеся і навчайтеся. Ми всіх вас любимо і чекаємо у магістратурі!».

Також 29 червня список випускників факультету міжнародної торгівлі та права поповнився 480 бакалаврами, 78 з яких завершили навчання на відмінно. Зазначимо, що цього року факультет вперше випускає студенів за освітньою програмою «Політологія міжнародних відносин». Гончарова Юлія Анатоліївна, декан ФМТП, звернулась до випускників з урочистою промовою: «Вітаю вас із подоланням ще однієї сходинки вашого життя. Ви стали доросліші, мудріші, але головне, що з’явилось у вас завдяки університету  –  це люди, які зараз поруч з вами. Бажаю не втратити цих людей, цінувати дружбу протягом усього життя. Ви навчалися у важкі часи, але не зупинилися, продовжили навчання і сьогодні ви – бакалаври. Від щирого серця бажаю бути чесними перед самими собою, вірте в себе, бережіть себе і своїх рідних. Знайте, що університет - це домівка, де вас завжди радо приймуть і допоможуть».

Родина ДТЕУ вітає випускників із успішним завершенням навчання! Бажаємо не зупинятись на досягнутому, ставити перед собою нові цілі та впевнено їх досягати. І нехай отримані в університеті знання та досвід допомагають у цьому!

Alma mater пишається вами!

До зустрічі у магістратурі ДТЕУ!

Інформація оновлюється

28.06.2024
43630
225
остання редакція 29.06.2024
43630