logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

NEW стейкголдери ДТЕУ

Загальна інформація

Співпраця зі стейкголдерами – це ключовий напрям діяльності університету, складова Системи управління якістю/Системи забезпечення якості вищої освіти.

Формування сучасного освітнього середовища та забезпечення актуальності освітніх програм можливе лише за участі усіх стейкголдерів.    Університет постійно залучає роботодавців до освітнього процесу, що є надзвичайно важливим, – вони забезпечують практичну підготовку здобувачів вищої освіти: діляться особливостями роботи, навичками та досвідом, заохочують та мотивують студентів до професійного розвитку.

Завдяки симбіозу освіти і бізнесу здобувачі отримують найсучасніші і найактуальніші знання, зростає  конкурентоздатність випускників університету на ринку праці.

Щомісяця до співробітництва з університетом долучаються нові стейкголдери.

Договори та меморандуми про співробітництво, які укладено в червні 2024 року:

Договір про співробітництво з ТОВ «КАЛВЕР АВІЕЙШН»

ТОВ «КАЛВЕР АВІЕЙШН» (Culver Aerospace) – українська технологічна компанія, яка надає сервіси аерофотозйомки та моніторингу земної поверхні з допомогою БпЛА власної розробки.

Договір про співробітництво з ТОВ «Мамаміа онлайн»

ТОВ «Мамаміа» – одна з перших служб доставки піци в українській столиці. Налічує 14 сімейних ресторанів, де є власна служба доставки, дитячі ігрові кімнати в усіх закладах, дитяча кулінарна школа, а також Pizza Bus – фірмовий автобус для дитячих і дорослих екскурсій з піцою.

Договір про співробітництво з ТОВ «Фармастор»

ТОВ «Фармастор» – один з провідних фармрітейлерів на ринку України, який об’єднує мережі «Аптека доброго дня», «Перша соціальна аптека», «Експрес Фарм» – понад 560 аптек по всій Україні. На ринку понад 15 років.

Договір про співробітництво з ТОВ «НАША СИЛА»

ТОВ «НАША СИЛА» є лідером ринку України з продажу батарейок.

Договір про співробітництво з ТОВ «Майбутнє Будуємо Разом»

ТОВ «Майбутнє Будуємо Разом» –  українська науково-виробнича компанія, яка виробляє мікро добрива для позакореневого підживлення.

Договір про співробітництво з ТОВ «Транспортна компанія «Корсель»

ТОВ «Транспортна компанія «Корсель» – провідний логістичний оператор, що надає комплексні послуги з міжнародних перевезень та митного оформлення для бізнесу.

Заснована в 2008 році, компанія має офіси в Україні та Європі, що дозволяє компанії забезпечувати високоякісні логістичні рішення для клієнтів по всьому світу.

Меморандум про співпрацю з ТОВ «Артіль ДС»

ТОВ «Артіль ДС» – діяльність компанії полягає у сфері інформаційних технологій і комп’ютерних систем, а саме програмування та консультування з питань інформатизації.

Договір про співробітництво з ГО «Материнська любов»

ГО «Материнська любов» реалізує проєкти партнерства держави, бізнесу і громадського сектора, зокрема програм тренінгів із соціального підприємництва, тренінгу «Неприбуткові організації: облік та звітність. Податкові аспекти благодійної допомоги» та ін.

Договір про співробітництво з Громадською організацією «ГІС – Кадастрова асоціація України»

Громадська організація «ГІС – Кадастрова асоціація України» (ГІСКАД) об’єднує фахівців у сферах геоінформаційних систем та землевпорядкування.

Договір про співробітництво з Громадською організацією «Всеукраїнська аеро-геодезична асоціація»

Громадська організація «Всеукраїнська аеро-геодезична асоціація» об’єднує фахівців у галузях геодезії та аерозйомки з метою вдосконалення їхнього розвитку в умовах сучасних виробничих, законодавчих і науково-технічних трендів.

Договори та меморандуми про партнерство освітніх програм:

Меморандум про співпрацю ТОВ «КАЛВЕР АВІЕЙШН» як зовнішнім партнером освітніх програм «Землеустрій та кадастр», освітніх ступенів «магістр» та «бакалавр»

ТОВ «КАЛВЕР АВІЕЙШН» (Culver Aerospace) – компанія спеціалізується з надання повного циклу послуг: розробка та виробництво БпЛА власної розробки, моніторинг земної поверхні та висотних об’єктів, збір даних, їхня оцифровка та аналіз.

Меморандум про співпрацю з ТОВ «НАША СИЛА» як зовнішнім партнером освітніх програм «Маркетинг» для освітнього ступеня «Доктор філософії»; «Маркетинг-менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Рекламний бізнес», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг» для освітнього ступеня «Магістр»; «Маркетинг», «Рекламний бізнес» для освітнього ступеня «Бакалавр»

ТОВ «НАША СИЛА» – національній український бренд, зарекомендував себе, як батарейка високої якості. Продукція представлена в усіх регіонах країни.  Компанія працює понад 20 років.

Меморандум про співпрацю з ТОВ «Майбутнє Будуємо Разом» як зовнішнім партнером освітніх програм «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Реклама», освітніх ступенів «Бакалавр», «Магістр»

ТОВ «Майбутнє Будуємо Разом» спеціалізується на виробництві мікро добрив для позакореневого підживлення рослин. Завдяки постійним дослідженням і співпраці з науковими інститутами, вдалося створити широкий асортимент якісних продуктів під брендом «Добродій».

Меморандум про співпрацю з Громадською організацією «ГІС – Кадастрова асоціація України» як зовнішнім партнером освітніх програм «Землеустрій та кадастр», освітніх ступенів «Магістр» та «Бакалавр»

Громадська організація «ГІС – Кадастрова асоціація України» (ГІСКАД) – прагне до інноваційного розвитку галузей, створюючи нормативну базу для використання сучасних технологій, та співпрацює з урядовими структурами для підвищення якості землевпорядних послуг.

Меморандум про співпрацю із Громадською організацією «Всеукраїнська аеро-геодезична асоціація» як зовнішнім партнером освітніх програм «Землеустрій та кадастр», освітніх ступенів «магістр» та «бакалавр»

Меморандум про співпрацю з ГО «Материнська любов» як зовнішнім партнером освітніх програм «Маркетинг» для освітнього ступеня «Доктор філософії»; «Маркетинг-менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Рекламний бізнес», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг» для освітнього ступеня «Магістр»; «Маркетинг», «Рекламний бізнес» для освітнього ступеня «Бакалавр»

Громадська організація «Материнська любов» висунула пропозицію щодо реалізації спільних маркетингових проєктів, зокремаіз залученням здобувачів вищої освіти.

Договори з ЗВО:

Договір про співробітництво з Національним університетом «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка

Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка – один із найстаріших закладів вищої освіти на Чернігівщині.

Провідний заклад вищої освіти ІV рівня акредитації, у складі якого: Навчально-науковий інститут історії, етнології та правознавства імені О. М. Лазаревського та Навчально-науковий інститут психології та соціальної роботи і шість факультетів.

Договір про співпрацю з Державним університетом «Житомирська політехніка»

Державний університет «Житомирська політехніка» – заклад вищої освіти технологічного профілю у північно-західному регіоні із багаторічними традиціями, потужними науковими школами, центром сучасних знань, досліджень і культури – формує нове покоління відповідальних лідерів інновацій, забезпечує умови для розвитку персональної й академічної свободи, якість освітніх послуг, зміцнює партнерство і спільноту, надає бізнесу кадри, нові технології та знання.

Міжнародна співпраця:

Договір про співробітництво з Краківським економічним університетом, Університетом Мессіни та Університетом Крагуєвець

Краківський економічний університет – найбільший державний економічний університет Польщі, повністю акредитований Міністерством науки і вищої освіти, заснований в 1925 році і є найбільшим польським науковим центром. Він славиться своєю якісною освітою та науковими дослідженнями, а також програмою подвійних дипломів.

Університет Мессіни – це італійський державний університет заснований в 1548 році в місті Мессіна, регіон Сицилія. Нині університет має 4 великі кампуси та 12 факультетів. Пропонує широкий спектр бакалаврських, магістерських і докторських програм для  різних галузей знань.

Університет в Крагуєвці засновано в 1976 року. Університет складається з 12 факультетів, розташованих в 6 містах Центральної Сербії. Університет Крагуєвця є невід’ємною, складовою частиною всієї системи вищої освіти, його інтегративність відображена, перш за все, у  реалізації єдиної політики в галузі освіти.

Детальніша інформація про партнерство за покликанням...

Директор центру розвитку кар’єри
Оксана Назаренко

30.06.2024
433884
58
остання редакція 02.07.2024
433884