logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Рейтинг 100 найкращих здобувачів вищої освіти ДТЕУ за підсумками ІІ семестру 2023/2024 навчального року

Загальна інформація

З року в рік якісна освіта є перспективною сферою розвитку економіки держави, а студентське життя – показник вдосконалення. Завдання університету всебічно розвивати кожну особистість, що в симбіозі з бездоганним володінням здобувачами вищої освіти своїх унікальних навичок – це обов’язкова умова для розвитку власних soft skils прогресивною молоддю.

До рейтингового списку увійшли здобувачі вищої освіти, потенціал самореалізації яких в позанавчальний час не має меж.

Науково-практичні напрями діяльності студентів вражають, адже вони охоплюють усі сфери життя, особлива увага при написанні наукових робіт приділяється  питаннями економічного становища країни під час війни, а також відновленню всіх галузей економіки у повоєнний період. Варто зауважити, що 72 здобувачі вищої освіти, які представлені у рейтингу,  мають певні наукові здобутки: протягом навчального року виборювали перемоги у всеукраїнських конкурсах наукових робіт, ставали авторами наукових статей, брали участь у міжнародних та всеукраїнських конкурсах, конференціях, круглих столах. Виступали креаторами та запрошували справжніх лідерів-практиків, які під час лекцій передавали практичній досвід нашим студентам; або лідерів суспільної думки, які відкривали секрети власного життєвого шляху.

Культурне збагачення та реалізація творчого потенціалу протягом року втілювалося в життя студентами під час створення незабутніх перфомансів. Більшість представників рейтингу виступали організаторами та учасниками, створювали та надихали під час масштабних загальноуніверситетських чи факультетських заходів.

Студенти ДТЕУ не залишили без уваги й спортивні арени, серед представників рейтингу є Чемпіони Світу, Європи та України з різних видів спорту.

Також студенти продовжують займатися волонтерством, на власному прикладі висвітлюють важливість допомоги Збройним Силам України, українському бізнесу та всім людям, що потребують допомоги. Ставали ініціаторами благодійних заходів та зборів коштів.

Підсумки кропіткої роботи ми можемо бачити завдяки рейтингу 100 найкращих студентів ДТЕУ, в який за результатами ІІ семестру 2023/2024 навчального року увійшли студенти усіх факультетів:

  • ФТМ – 28;
  • ФМТП – 23;
  • ФЕМП – 18;
  • ФІТ – 15;
  • ФТБ – 9;
  • ФФО – 7.

Університет пишається своєю активною молоддю!


Переглянути рейтинг 100 найкращих здобувачів вищої освіти ДТЕУ за підсумками ІІ семестру 2023/2024 навчального року...


18.07.2024
433884
1029
остання редакція 19.07.2024
433884