logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

NEW стейкголдери ДТЕУ

Загальна інформація

Співпраця зі стейкголдерами є одним із пріоритетних напрямів діяльності університету, складовою Системи управління якістю / Системи забезпечення якості вищої освіти. Разом із професіоналами-практиками університет упроваджує спільні ініціативи та реалізує цікаві проєкти.

Щороку напрями співпраці з партнерами розширюються, до співробітництва залучаються нові стейкголдери.

Університет разом з партнерами формує компетентності випускників, які найбільше затребувані роботодавцями, здійснює підготовку фахівців за високими професійними стандартами. Стейкголдери діляться зі здобувачами вищої освіти практичним досвідом та найактуальнішими знаннями, що допомагає випускникам успішно інтегруватися в професійне середовище.

Цього місяця до співпраці з університетом долучилися нові партнери, які сприятимуть забезпеченню якісної підготовки здобувачів вищої освіти.

Договори та меморандуми про співробітництво, які укладено в липні 2024 року:

Договір та меморандум про співпрацю з ПП «Редхед Фемілі» як зовнішнім партнером освітньої програми «Економіка торгівлі» освітнього ступеня «бакалавр»

RedHead Family Corporation охоплює найбільшу в країні мережу дитячих магазинів «Антошка», національну дистрибуцію дитячих товарів «Smarty Family» та департамент нерухомості.

Компанія є ексклюзивним імпортером 30 світових брендів на території України та постачальником дитячих товарів до 77 торгових мереж.

Меморандум про співпрацю з ТОВ «Б.В. Лайн»

Компанія «Б.В. Лайн» заснована в 1995 році. Основна мета діяльності підприємства – це продаж закінчених технологічних рішень, пов’язаних з автоматизацією фінансового, бухгалтерського та управлінського обліку.

Меморандум про співпрацю з ФОП «Захарчук Роман Ярославович» як зовнішнім партнером освітньої програми «Управління проєктами програмних продуктів» освітнього ступеня «магістр»

Діяльність ФОП «Захарчук Роман Ярославович» полягає у сфері інформаційних технологій і комп’ютерних систем, а саме: програмування та консультування з питань інформатизації.

Детальніше інформація про партнерство за покликанням...

Директор центру розвитку кар’єри
Назаренко Оксана

31.07.2024
433884
783
остання редакція 01.08.2024
433884