logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Практичний інтенсив слухачів безкоштовного курсу у готелі Ramada Encore Kyiv

Загальна інформація

Слухачі навчальної програми «Сервісна діяльність у сфері HoReCa», яка розпочалася 1 серпня 2024 року за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку та у рамках Угоди про співробітництво між Державним торговельно-економічним університетом і Національною туристичною організацією України (НТОУ), успішно вивчають практичні аспекти функціонування готельного бізнесу.

Навчання у бізнес-середовищі проводиться на базі представника компаній-лідерів готельного бізнесу – міжнародного готелю «Ramada Encore Kyiv». Плідно співпрацюючи із провідним стейкголдером факультету технологій та бізнесу ДТЕУ, викладачі кафедри менеджменту готельно-ресторанного бізнесу ДТЕУ (координатори курсу) завідувач, д-р екон. наук, проф. Маргарита БОЙКО; канд. екон. наук, доц. Наталія ЗІКІЙ; канд. екон. наук, доц. Тетяна ТКАЧУК та менеджер (управитель) з адміністративної роботи готелю Юлія МОЗГОВА розглянули теоретичний базис та практичні кейси щодо функціонування готелю, інтеграційних процесів взаємозв’язку його департаментів, концептуальних особливостей діяльності бізнес-готелів та їх врахування під час формування асортименту послуг, специфіки роботи закладів ресторанного бізнесу при готелі, професійного бекграунду онлайн-бронювання та автоматизації основних бізнес-процесів, організаційних та економічних основ підприємницької діяльності в сегменті HoReCa.

Безкоштовний курс інтенсивного навчання RapidSkills, у межах якого здійснюється навчання за попередньо розробленими програмами у різних галузях, – це унікальна можливість швидкого опанування необхідного базису у сегментах HoReCa, харчового виробництва та ритейлу у професійному бізнес-середовищі.

Запрошуємо реєструватися на навчання за обраними напрямами на сайті НТОУ.

Надія ВЕДМІДЬ,
декан факультету технологій та бізнесу

15.08.2024
433884
474
остання редакція 16.08.2024
433884