logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Інавгурація першокурсників 2024

Загальна інформація

Напередодні Дня знань у Державному торговельно-економічному університеті відбулись урочисті церемонії інавгурації першокурсників. Цьогоріч навчання у ДТЕУ розпочали 3508 студентів-бакалаврів.

29 серпня 2024 року у актовій залі Конгрес-центру відбулись зустрічі з першокурсниками факультету фінансів та обліку, факультету інформаційних технологій і факультету торгівлі та маркетингу, а 30 серпня університет радо зустрічав першокурсників факультету технологій та бізнесу, факультету міжнародної торгівлі та права і факультету економіки, менеджменту та психології.

Нове покоління студентів ДТЕУ привітав ректор університету Мазаракі Анатолій Антонович та зазначив: «Навчання – це напружена праця. І для цієї праці в університеті створено всі умови – аудиторії, лабораторії, до ваших послуг найкраща в країні бібліотека – ви будете мати доступ до всієї необхідної інформації. Окрім навчання в університеті створені всі умови для культурного розвитку – проводяться мистецькі, спортивні заходи, функціонує дієве студентське самоврядування. Вірю, що ви будете наполегливо здобувати знання і досягнете своєї мети. Вітаю вас з першим університетським днем!».

Окрім цього, на зустрічах виступили декани кожного з факультетів та надали настанови молодому поколінню, аби їх перші кроки в студентському житті були успішними та ефективними.

Також до привітань першокурсників долучились предстаники Рад студентського самоврядування факультетів та Голова РСС університету – Дарина Раділова, яка розповіла про особливості освітнього процесу в ДТЕУ, культурне, спортивне життя університету, соціальні та благодійні проекти.

Після урочистостей студенти вирушили на екскурсію університетом, щоб ознайомитись із новим місцем навчання.

Шановні першокурсники, нарешті складний шлях вступу подолано – позаду лишились усі сумніви щодо вибору професії, вступні іспити та пошук навчального закладу. Ми впевнені, що ви зробили правильний вибір, вирішивши начатись у Державному торговельно-економічному університеті одному з найкращих закладів вищої освіти країни!

Бажаємо вам щасливого і насиченого студентського життя! Навчайтесь із задоволенням та використовуйте всі можливості, які надає університет для навчання та розвитку!

Вітаємо у родині ДТЕУ!

Слава Героям, які дають можливість нам продовжувати працювати та навчати молоде покоління українців!

30.08.2024
43630
351
остання редакція 30.08.2024
43630