logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Про цифровізацію торгівлі цікаво та доступно від одного з керівників компанії «ПепсіКо Україна»

Загальна інформація

Гостьова лекція «Цифровізація торгівлі в умовах глобальної конкуренції» Ірини Прогонюк, керівника відділу активації продажів компанії «ПепсіКо Україна», відбулася 17 вересня  2024 року на кафедрі економічної теорії та конкурентної політики в межах роботи студентських наукових клубів «Конкуренція ХХІ століття» та «Синергія галузевих ринків».

Пані Ірина запропонувала цікавий та невимушений формат роботи. На початку зустрічі лектор розкрила особливості впливу цифрових детермінант на розвиток торгівлі, вказала на частку електронної комерції в обсягах роздрібного товарообігу в багатьох країнах світу, окреслила потенціал розвитку електронної торгівлі в Україні. Ірина Прогонюк поділилася з аудиторією власним досвідом стимулювання продажів у провідній міжнародній компанії. Пані Ірина детально проаналізувала особливості продажів споживчих товарів через різноманітні канали електронної торгівлі.

Жвавий інтерес в аудиторії викликала проблематика розвитку конкуренції на ринку споживчих товарів, переформатування каналів продажів в умовах дії воєнного стану, стимулювання продажів, дотримання вимог цифрової безпеки у продажах. Наприкінці лекції пані Ірина відповіла на запитання аудиторії. Відбулося обговорення багатьох питань, що свідчить про високий рівень підготовки здобувачів університету в сфері функціонування ринків споживчих товарів. Ірина Прогонюк застосовувала й інтерактивні способи спілкування з аудиторією, пропонуючи відповідати на запитання. Переможці інтелектуальної вікторини отримають смачні призи від «ПепсіКо Україна».  

Студенти, аспіранти й науково-педагогічні працівники отримали чудову можливість поглибити знання та розширити горизонти своїх компетентностей у сфері розвитку торгівлі на основі використання широкого спектру цифрових технологій.

Дякуємо Ірині Прогонюк за цікаву лекцію!

Юрій УМАНЦІВ,
завідувач кафедри економічної теорії та конкурентної політики ДТЕУ,
доктор економічних наук, професор

Богдан ТИТИШ,
аспірант кафедри економічної теорії та конкурентної політики ДТЕУ

17.09.2024
43630
146
остання редакція 19.09.2024