logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Не зраджуємо професійних традицій: День HR-менеджера в ДТЕУ!

Загальна інформація

Кожної третьої середи вересня кафедра менеджменту традиційно долучається до відзначення в Україні Дня HR-менеджера. Зазвичай у цей день не байдужі до проблем управління людськими ресурсами студенти, фахівці та викладачі обмінюються цікавою та актуальною інформацією щодо сучасних реалій професії рекрутера та HR-менеджера. 

Цьогоріч, в стінах університету пройшла низка заходів, які об’єднали здобувачів, викладачів та стейкголдерів університету навколо питань подальшого розвитку HR-менеджменту в Україні. Так, 17 вересня відбувся майстер-клас від директорки з персоналу ТОВ «Хаскі Менеджмент» Вікторії Кулибаби для студентів освітніх програм «Менеджмент персоналу» та «Промисловий менеджмент», який був присвячений проблематиці масового та точкового відбору працівників у процесі рекрутингу.

Окрім цього, 18 вересня гаранти освітньої програми «Менеджмент персоналу» Валентина Жуковська та Ірина Миколайчук запросили до SMART-бібліотеки ДТЕУ найбільш активних представників усіх студентських груп освітньої програми «Менеджмент персоналу» 1–4 курсів. Організатори заходу привітали майбутніх фахівців із персоналу зі святом, наголосили на актуальності майбутньої професії та на зростанні її значущості в умовах війни в Україні, коли бізнес потребує професійних кадрів для виживання та розвитку.

Захопливою частиною зустрічі стала участь студентів у командній грі за технологією фасилітації «Світове кафе», яку організували та провели викладачі кафедри менеджменту. За її результатами гравці сформували найбільш значущі hard та soft skills для успішної кар’єри HR-менеджера, розвинули навички презентації та командної роботи, а також відчули себе на певний час справжніми рекрутерами.

Майбутнім HR-менеджерам було також досить цікаво випробувати фахові знання в інтерактивній тематичній грі-вікторині, яку склала та провела в онлайн–форматі здобувачка ДТЕУ Анастасія Кондратенко у додатку Mentimeter. Зрештою вибрали одразу п’ять переможців – представників різних груп та курсів.

Наприкінці викладачі та студенти насолоджувалися традиційним святковим тортом, спеціально виготовленим майстрами НВО університету.

Чекаємо на наступні цікаві проєкти. Зичимо всім миру та професійних здобутків!

Валентина ЖУКОВСЬКА,
д-р екон. наук, професор кафедри менеджменту

Ірина МИКОЛАЙЧУК,
канд. екон. наук, доцент кафедри менеджменту

18.09.2024
43630
113
остання редакція 25.09.2024
433884